pisiokot pisze:goska_bs pisze:Normalnie siem wzruszylam![]()
A Pancia coz... dobra kocia podwladna
podpisujem siem
Ja też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
podpisujem siem
podpisujem siem
CoolCaty pisze:Wiecie co - ja nie wiem czy dałam Dzidka do dobrego domu. Dzisiaj Dzidek został przyniesiony w zrobionym na drutach sweterku i szaliczku. Oczywiście ten przymilasty głupol wyglądał na zadowolonego. Pani powiedziała, ze Dzidkowi jest zimno, więc mu zrobiła ubranko. Dzidek został oczywiście rozebrany do badania, a potem ubrany znowu - nie szarpał się i nie stawiał oporu. Ja już nie wiem, czy on to naprawde lubi, czy może jest jakiś słaby i chory, ze tak sobie daje wszystko robić.
Kupki już prawie normalne, mordeczka zadowolona, oczka wpatrzone w swoją Panią. No ale to ubranko....
ruru pisze:CoolCaty pisze:Wiecie co - ja nie wiem czy dałam Dzidka do dobrego domu. Dzisiaj Dzidek został przyniesiony w zrobionym na drutach sweterku i szaliczku. Oczywiście ten przymilasty głupol wyglądał na zadowolonego. Pani powiedziała, ze Dzidkowi jest zimno, więc mu zrobiła ubranko. Dzidek został oczywiście rozebrany do badania, a potem ubrany znowu - nie szarpał się i nie stawiał oporu. Ja już nie wiem, czy on to naprawde lubi, czy może jest jakiś słaby i chory, ze tak sobie daje wszystko robić.
Kupki już prawie normalne, mordeczka zadowolona, oczka wpatrzone w swoją Panią. No ale to ubranko....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cudowny domek
chcemy zdjęć w szaliczku!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sarra pisze::ryk:![]()
![]()
nie moge!
To musi byc naprawde wielka milosc![]()
![]()
Ale najwazniejsze ze Pani bardzo kocha i dba o Dzidunia i jak widac krzywdy chlopakowi nie da zrobic a skoro i sam Dzidus nie protestuje to znaczy ze tez kocha swoja Pania i dobrze mu tak jak jest![]()
Dzidulku bardzo goraco cie pozdrawiam kochany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 126 gości