Bardzo podoba mi się bandycki
Moderator: Estraven
Siostrzyczka dla niej to doskonaly pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MaybeXX pisze:Na forum wszyscy lubią dokacania![]()
Bierz drugiego kota, nie zastanawiaj się zbytnio.
MaybeXX pisze:Ja mam siatkę z Animalii. O taką:
http://animalia.pl/szukaj.php?szukaj=okno&o=0&c_o=&c_d=
Wersję przezroczystą. Prawie nie widać.
milenap pisze:To może warto kolege na miau skierować?jak troche poczyta, to moze łatwiej przyjdzie. Albo poopowiadać o tym, jaki ładny aromacik wydziela mocz niekastrowanego kocurka, no i że kocurek moze znaczyć...
![]()
A jakiej płci towarzysza dla Bandytki planujesz?
milenap pisze:To może warto kolege na miau skierować?jak troche poczyta, to moze łatwiej przyjdzie. Albo poopowiadać o tym, jaki ładny aromacik wydziela mocz niekastrowanego kocurka, no i że kocurek moze znaczyć...
![]()
A jakiej płci towarzysza dla Bandytki planujesz?
muac pisze:Co do siatek to robia to tez ci co wstawiaja okna albo taniej wypozycz jakiego TZ, moze z forum jakis niedaleko mieszka. Na drugiego kota namawiam bardzo ja tez nigdy nie mialam kotow a teraz w ciagu 5 miesiecy sa juz dwa. Dokocenie jak czytalas na naszym watku poszlo gladko i spokojnie a jednyna osoba ktora obgryzala pazury, panikowala, najadla sie strachu i nie spala w nocy bylam ja. Polecam parke damsko-meska jest super.
Ale chcę być dobrej myśli!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości