Erin pisze:Bardzo, bardzo mi przykro

Śledziłam wątek Rumburaka od pewnego czasu i gorąco Mu kibicowałam, razem z moim Psotusiem, który też miał dodatni wynik testu.
Brykaj kiciu szczęśliwy za TM [']
Trzymam kciuki za koteczkę

Czy podajecie Interferon?
Tak, Matylda dostała pierwsza serie Virbagenu równo z Rumburakiem- dostała tak profilaktycznie bo jej pierwszy test robiony 3 tygodnie temu wyszedł ujemny. Test z ostatniego tygodnia pokazał słabiutką kreseczkę, ale to podobno wystarczy by uznac wynik za pozytywny. Zgodnie ze schematem którym miał iść Rumburak, w przyszłym tygodniu w poniedziałek powinna zacząc się druga 5 dniowa seria. I chyba tak będzie, pogadam jeszcze w tym tygodniu z wetem. Matylda ma nienajlepsze wyniki krwi - od listopada systematycznie w doł leci jej Hematokryt, hemoglobina i żelazo a w góre leukocyty (ponad 25 tys.) Plus do tego to serducho z ubiegłego tygodnia, pierwszy atak duszności miała po ostanim dniu podawania jej interferonu (myślałam nawet ze to może być jakiś efekt uboczny tego leku ale w sumie żaden wet nie potwierdził- wiecie cos na ten temat?). Atak wystąpił po dosyć ostrej zabawie (wcześniej nie był takich problemów)..teraz już się tak nie bawimy
Liczę na ten interferon choc Rumburakowi nie pomógł, ale on miał tę paskudna ropną infekcję płuc.