kalair pisze::lol:![]()
![]()
Nie, no Maxiu jest the best!
![]()
![]()
A tam,wytarłaś się chyba,nie?![]()
jasne ze sie wytarlam a co sie usmialam to moje

zebyscie widzieli jego mine jak lezal na tych pleckach w bezruchu i patrzyl a ja plakalam ze smiechu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze::lol:![]()
![]()
Nie, no Maxiu jest the best!
![]()
![]()
A tam,wytarłaś się chyba,nie?![]()
MariaD pisze:Kociaki mają to do siebie, że za szybko rosną. Nieomal w kilka tygodni i z nieporadnej kluseczki wyrastają duże koty. Czasami aż szkoda, że nie mogą na stałe pozostać rozkosznymi rozrabiakami z wieku 5-6 tygodni.![]()
A, Ciebie sarra jeszcze czeka wiek 10-12 tygodni - wiek "wszędzie wlezę, wszystko pomacam, wszystko służy do zabawy/ogryzania, poruszam się z prędkością światła, jestem w 3 miejscach na raz"...
Anda pisze:Kocinki są przecudne, filmiki pokazuja jakie są rozkosznejakie ufne.
SUPER![]()
A ten klasycznie pręgowany rudziak jest po prostu![]()
![]()
![]()
Porosły Ci dzieci
sarra pisze:
rano calej trojce naraz wlaczyly sie traktorkijaki to miod dla uszu cioteczki mowie wam
a jakie stereo
sarra pisze:dzisiaj przyuwazylismy mala Lucky w kuwecie i zrobila sioo![]()
![]()
![]()
![]()
TZ przekopal kuwete i znalazl kilka takich siooto niewiem ktore jeszcze bylo a na podlodze tuz obok kuwetki znalazlam male male puu
chyba ktores zrobilo kupke
ale taka brazowa jak dorosly kot? pojadly po troszke mieska ale to tylko raz,wiecej juz nie chcialy wiec dalej jada na mleku mamy ale puu wielkoscia dopasowana do malucha to chyba musi byc ktoregos
![]()
rano calej trojce naraz wlaczyly sie traktorkijaki to miod dla uszu cioteczki mowie wam
a jakie stereo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości