Femka pisze:ja w stresie całymi dniami nic nie jem. Nie czuję głodu i zapominam o tej czynności. też wtedy zrzucam
O , to tak jak ja!
Moderator: Estraven
Femka pisze:ja w stresie całymi dniami nic nie jem. Nie czuję głodu i zapominam o tej czynności. też wtedy zrzucam
kalair pisze:Femka pisze:ja w stresie całymi dniami nic nie jem. Nie czuję głodu i zapominam o tej czynności. też wtedy zrzucam
O , to tak jak ja!
Dorota pisze:kalair pisze:Femka pisze:ja w stresie całymi dniami nic nie jem. Nie czuję głodu i zapominam o tej czynności. też wtedy zrzucam
O , to tak jak ja!
Z kości na ości
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Femka pisze:ja w stresie całymi dniami nic nie jem. Nie czuję głodu i zapominam o tej czynności. też wtedy zrzucam
O , to tak jak ja!
Z kości na ości
Hmm..a to do kogo, bo nie wiem,jak zareagować
Femka pisze:no ja bym bardzo chciała na te ości
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Femka pisze:ja w stresie całymi dniami nic nie jem. Nie czuję głodu i zapominam o tej czynności. też wtedy zrzucam
O , to tak jak ja!
Z kości na ości
Do obu pań
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Femka pisze:ja w stresie całymi dniami nic nie jem. Nie czuję głodu i zapominam o tej czynności. też wtedy zrzucam
O , to tak jak ja!
Z kości na ości
Do obu pań
Acha..To Femcia niech godo za siebie,a ja grubasek jestem,no!![]()
![]()
Do ości mi nieco brak!
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Femka pisze:ja w stresie całymi dniami nic nie jem. Nie czuję głodu i zapominam o tej czynności. też wtedy zrzucam
O , to tak jak ja!
Z kości na ości
Do obu pań
Acha..To Femcia niech godo za siebie,a ja grubasek jestem,no!![]()
![]()
Do ości mi nieco brak!
Protest!
Widzialam foty!
Dorota pisze:Femka pisze:no ja bym bardzo chciała na te ości
![]()
Okurkawodna...
Zartujesz, prawda?
kalair pisze:Chat pisze:Dzie?Te foty?
Niby moje?![]()
![]()
W Kretkowym wątku bywały!