Jesooo ale słodycze
gdy widze słodycze to kwicze
Dzidek Kochóm Cie mocno
Moderator: Estraven
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa![]()
![]()
![]()
A kiedy Ty zalozysz wątek swoim kociastym![]()
![]()
CZEŚĆ Trawko![]()
![]()
No co![]()
![]()
![]()
![]()
Moś nie przemyślał Swojej Deklaracji![]()
![]()
O wątku własnym nie marzę nawet bo takich umiejętności jak np Trawka i Moś nie posiadam.
Za to za każdym razem jak myję zęby to podśpiewuję sobie, że Trawka o mojej protezie myśli
Bolkowa pisze:O wątku własnym nie marzę nawet bo takich umiejętności jak np Trawka i Moś nie posiadam.
:
Bolkowa pisze:Żadnego zdjęcia nie udało mi się wkleić. Nawet do podpisu.
Weszłam w instrukcję, zapisałam co trza i zobaczyłam.........................żółtą żabę a nawet 4 żółte żaby.
Było to w godzinach późnonocnych (ok 2.00) i niekogo na forum, kto by się chciał z tymi żabami wycałować jako potencjalny książę. No i tak zostało.
A teraz faceci coś narozrabiali i zdjęcia z wakacji (kiedy to było![]()
) oglądamy tylko na aparacie fotograficznym bo nie ma porozumienia między tym ustrojstwem a komputerem.
Ot co
Bolkowa pisze:Żadnego zdjęcia nie udało mi się wkleić. Nawet do podpisu.
Weszłam w instrukcję, zapisałam co trza i zobaczyłam.........................żółtą żabę a nawet 4 żółte żaby.
Było to w godzinach późnonocnych (ok 2.00) i niekogo na forum, kto by się chciał z tymi żabami wycałować jako potencjalny książę. No i tak zostało.A teraz faceci coś narozrabiali i zdjęcia z wakacji (kiedy to było![]()
) oglądamy tylko na aparacie fotograficznym bo nie ma porozumienia między tym ustrojstwem a komputerem.
Ot co
lepiej w fotosik wejśc moś pisze:Bolkowa pisze:O wątku własnym nie marzę nawet bo takich umiejętności jak np Trawka i Moś nie posiadam.
:
Nie posiadasz umiejetnosci zalozenia watku?

Lemoniada pisze:moś pisze:Chat, ty nie bierz mnie pod wlos, nie mozna polowicznie sie zawiesic bo bede caly czas w rozkroku
ps o wszystkich mysle bardzo cieplo, a niektorym moge wklejac plaskate nawet w ich watach, jak mnie nie przegonia
![]()
A jak ktoś nie ma swojego wątku?
moś pisze:Bolkowa pisze:Żadnego zdjęcia nie udało mi się wkleić. Nawet do podpisu.
Było to w godzinach późnonocnych (ok 2.00) i niekogo na forum, kto by się chciał z tymi żabami wycałować jako potencjalny książę. No i tak zostało.A teraz faceci coś narozrabiali i zdjęcia z wakacji (kiedy to było![]()
Ot co
lepiej w fotosik wejśc
tam żab nie ma
kalair pisze:Lemoniada pisze:moś pisze:Chat, ty nie bierz mnie pod wlos, nie mozna polowicznie sie zawiesic bo bede caly czas w rozkroku
ps o wszystkich mysle bardzo cieplo, a niektorym moge wklejac plaskate nawet w ich watach, jak mnie nie przegonia
![]()
To się panoszy w cudzych!![]()
Kociama pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:moś pisze:Chat, ty nie bierz mnie pod wlos, nie mozna polowicznie sie zawiesic bo bede caly czas w rozkroku
![]()
To się panoszy w cudzych!![]()
Kalair posyłam Ci pojscane majtki![]()
![]()
![]()
jak cosi palniesz to zwieracze puszczają
Dzięki poprawiłas mi humor
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka i 8 gości