Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Ach, te uwagi 'zyczliwych" - zabilabymKtos mi czyms takim siknie i natychmiast biore namiary na lodowke! zre z rozpaczy
Ja juz mowilam w ktorym z watkow, ze cierpie na najbardziej podstepna z odmian bulimii: te skrzyzowana ze skleroza. Nawpieprzam sie, a potem zapominam sie wy...gac
mimw pisze:Lemoniada pisze:Niniejszym obalam waszą teorię - nie jestem w związku, a też się roztyłam
Jakoś wątpię byś też zarobiła dodatkowe 10kg![]()
O, a nie zapytala, czy ktos nie przykladal swojego grzesznego ciala do Twojego grzesznego ciala?Lemoniada pisze:mimw pisze:Lemoniada pisze:Niniejszym obalam waszą teorię - nie jestem w związku, a też się roztyłam
Na wieczerzy wigilijnej siostra zapytała, czy nie jestem w ciąży
Lemoniada pisze:mimw pisze:Lemoniada pisze:Niniejszym obalam waszą teorię - nie jestem w związku, a też się roztyłam
kalair pisze:No to rzeczywiście Lemoniadko, troszkę przytyłaś!![]()
![]()
Chat pisze:Ach, te uwagi 'zyczliwych" - zabilabymKtos mi czyms takim siknie i natychmiast biore namiary na lodowke! zre z rozpaczy
Ja juz mowilam w ktorym z watkow, ze cierpie na najbardziej podstepna z odmian bulimii: te skrzyzowana ze skleroza. Nawpieprzam sie, a potem zapominam sie wy...gac
Chat pisze:O, a nie zapytala, czy ktos nie przykladal swojego grzesznego ciala do Twojego grzesznego ciala?
Lemoniada pisze:mimw pisze:Lemoniada pisze:Niniejszym obalam waszą teorię - nie jestem w związku, a też się roztyłam
Lemoniada pisze:kalair pisze:No to rzeczywiście Lemoniadko, troszkę przytyłaś!![]()
![]()
Też by Cię wzdęło jakbyś zeżarła 20 pierogów
Lemoniada pisze:Chat pisze:O, a nie zapytala, czy ktos nie przykladal swojego grzesznego ciala do Twojego grzesznego ciala?
Nie, ale wystarczy, że zrobiła to na cały głos przy mamie
EDIT: Chat, cierpię na to samo co Ty. Jak ja bym chciała, żeby nerwówki objawiały się u mnie brakiem łaknienia! Niestety. Na każdy stres i smutek reaguję skokiem na lodówkę z dziką żądzą w oczachJak o tym myślę, to się jeszcze bardziej denerwuję i jeszcze więcej jem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: miau333, Silverblue i 78 gości