Dzidoru, jaki Ty piekny jestes!
nic tylko przytulac...Moderator: Estraven
nic tylko przytulac...moś pisze:Chat, ty nie bierz mnie pod wlos, nie mozna polowicznie sie zawiesic bo bede caly czas w rozkroku
ps o wszystkich mysle bardzo cieplo, a niektorym moge wklejac plaskate nawet w ich watach, jak mnie nie przegonia![]()
MaybeXX pisze:Że płaskie są płaskie - wiedziałam. Ale,że tak uparte?
moś pisze:Chat, ty nie bierz mnie pod wlos, nie mozna polowicznie sie zawiesic bo bede caly czas w rozkroku
ps o wszystkich mysle bardzo cieplo,a niektorym moge wklejac plaskate nawet w ich watach, jak mnie nie przegonia
moś pisze:Chat, ty nie bierz mnie pod wlos, nie mozna polowicznie sie zawiesic bo bede caly czas w rozkroku
ps o wszystkich mysle bardzo cieplo, a niektorym moge wklejac plaskate nawet w ich watach, jak mnie nie przegonia
Lemoniada pisze:moś pisze:Chat, ty nie bierz mnie pod wlos, nie mozna polowicznie sie zawiesic bo bede caly czas w rozkroku
ps o wszystkich mysle bardzo cieplo, a niektorym moge wklejac plaskate nawet w ich watach, jak mnie nie przegonia
![]()
A jak ktoś nie ma swojego wątku?

skaskaNH pisze:
Regulaminu się nie czytało?
trawa11 pisze:Bolkowa![]()
![]()
![]()
A kiedy Ty zalozysz wątek swoim kociastym![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 10 gości