Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:Dziś zastrzyk poszedł dużo lepiej. Mały nawet nie pisnąłale mój mąż "płacze" że mały kojarzy go ze złymi rzeczami, bo on go bierze na zastrzyki, tzn. ja kłuję ale Piotrek trzyma...
on bardzo polubił Zuluska i mówi "no i jak ja cię oddam?" ...
ale ja tfarda jestem... przynajmniej tak na zewnątrz... mały u nas od ponad miesiąca. Nie da się nie przyzwyczaić...
fufu pisze:Gratulujemy wypadnięcia ząbkaMnie się wydawało, że kiełki wypadają tak ok. pół roku, ale ja się aż tak nie znam
sherina pisze:dawno nie byłam tu na wątku..jakoś tak
wczoraj usłyszałam wyniki testów Zuzinie ma już wątpliwości
![]()
tak bardzo choruje, non-stop.
Konsultowałam się z 3 alergologami,pediatrami, kardiologiem, radiologiem zrobiłam dla pewności dwa razy testy z krwi, kontrola kardiologiczna-zmiany w płucach, sercu. Wcześniej ich nie było. Mieliśmy problem po operacji, ale wszystko już długo było ok.
Ciągle inhalacje, leki, teraz jeszcze doszła rehabilitacja oddechowa,
znowu zap.oskrzeli, ataki kaszlu, obturacja, znowu i znowu![]()
boje się kolejnego echa i rtg.
Czekam teraz na wyniki wymazu z nosa i gardła i badam kupę,
w poniedziałek pulmonolog.
Nie ma mowy o odczulaniu dopóki płuca źle pracują, poza tym na to potrzeba czasu, mam zapomnieć o lekach antyhistaminowych.
jest źle
już chyba nie ma innego wyjścia, tak zbieram się i zbieram, muszę znaleźć domki moim futerkom, chce mi się wyć..
za zgodą Dorci wkleję kilka fotek:
Amelia 9 m-cy, przekochana sunia, drobniutka, ale szczekać umie porządnie, ma wadę zgryzu, nie widać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fifi /szylka/9m-cy i Albinka 7,5 m-ca. Albinka nie słyszy, koteczki są drobniutkie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, Tygrysiątko i 38 gości