Dorota pisze:skaskaNH,
dziekuje za wszystkość.
Wiesz...
Duza od Mru
Dorotko - niezamaco

Ja też się bardzo cieszę, że tak wyszło.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
U mnie kastrat Dex wybil siostrze z glowy rujke.skaskaNH pisze:Femka pisze:Kasia, coś w tym jest, bo od czasu do czasu opieka Koralika nad Zosią przybiera całkiem nieojcowski charakter. Nawet sprawdzałam, czy u Koralisia pod ogonkiem wszystko w porządku
To jednak zjawisko na większą skalę, niż myślałam![]()
Ja miałam nawet zamiar iść do weta z reklamacją, żeby mi kota dokastrował
skaskaNH pisze:I jak, i jak? Masz już haluny?moś pisze:hm, weszlam dzis na strone startowa czyli na interie a tam wiadomośc na pierwszej stronie ze kawa wywoluje przewidzeniahy hy, to siedze i pije
skaskaNH pisze:Mośka, to nie haluny, ten wątek istnieje
skaskaNH pisze:Podawanie Uroseptu Niuni zaowocowało tym, że Niuńka przeżywa rozterki za każdym razem, kiedy się do niej zbliżam - nie wie, czy znowu będzie tabletka, czy może jakieś mizianko
skaskaNH pisze:A ja właśnie udaję się na wiosenny spacer - a dokładnie na zakupyZamierzam zrobić drugie podejście do zakupu spodni dresowych. Pisałam już w wątku dla wnerwionych, że w iluś tam sklepach były, owszem, ale nawet rozmiar XS ma nogawki takie, jak na osobę z conajmniej 170cm wzrostu
A maszyna do szycia chwilowo nie dziala, więc obciecie nogawek nie wchodzi w grę. Dziś poszukam na dziecięcej rozmiarówce
skaskaNH pisze:A co do staników, to wejdź na wątek na KŁ, tam Cię uświadomią, że na pewno nie masz 75A
Lemoniada pisze:XS to ja noszę staniki i bluzki z OrsayaA majtki L
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 37 gości