Teraz MY, cz.3 Fotki s. 28, 30, 41, 86

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 17, 2009 10:59

skaskaNH pisze:
Femka pisze:wiosnę poczuł 8)
Chyba tak, bo przy okazji próbuje znowu molestować Miśkę :twisted: (dla wyjaśnienia - obydwa gady są sterylizowane :roll:

Łomatko czy te nasze Gady sie jakoś nie kontaktuja przypadkiem? :roll:
Nasz Rudolfik tez czasem molestuje Mię a oba bez mozliwości raczej są :lol:

Femcia dawaj wiosny kapkę
kruca ale u nas pizgo

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob sty 17, 2009 11:04

Kociama pisze:Łomatko czy te nasze Gady sie jakoś nie kontaktuja przypadkiem? :roll:

kruca ale u nas pizgo
One chyba muszą się jakoś kontaktować :roll: Zastanawiam się nad założeniem hasła na komputer :twisted:

P.s. Kociamko, z tego, co czytałam ,to u Ciebie też wiosna w pełni, biale kwiecie ściele się wszędzie :mrgreen:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob sty 17, 2009 11:05

Pizgo, pizgo..A Lafizdrolek wyje non stop do siebie..Słychać ją zewsząd.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 17, 2009 11:07

skaskaNH pisze:
Kociama pisze:Łomatko czy te nasze Gady sie jakoś nie kontaktuja przypadkiem? :roll:

kruca ale u nas pizgo
One chyba muszą się jakoś kontaktować :roll: Zastanawiam się nad założeniem hasła na komputer :twisted:

P.s. Kociamko, z tego, co czytałam ,to u Ciebie też wiosna w pełni, biale kwiecie ściele się wszędzie :mrgreen:

a to Gady no :lol:
Ja kwiotki obrodzily :roll: tak mocno że łazić sie w ich dywanie porostu nie do :evil:
trza wziónć łopate i kapke nazrywać :lol:

Kociama

Post » Sob sty 17, 2009 11:08

Lafi też? 8O :twisted:

Co ta wiosna robi z kotami... :twisted:

skaskaNH

Post » Sob sty 17, 2009 11:08

kalair pisze:Pizgo, pizgo..A Lafizdrolek wyje non stop do siebie..Słychać ją zewsząd.. :twisted:

Łomatko a cóż Lafizolek tak wyje?
cosik te Kociska dzisio wyjónce sóm
Bożenko mosz juz ciepełko w dóma?

Kociama

Post » Sob sty 17, 2009 11:28

No to jeszcze coś o kotach ;)
Pisałam już, że poszlam odkupić zarazie polara, ktory był przeznaczony na leżanki dla nich, a który sobie zawłaszczylam, jako bluze do noszenia na codzien? Odkupiłam - i zgadnijcie, co gady myślą o nim? Mają go w "głębokim poważaniu" :twisted: A taki ładny, niebieski, pasuje mi do wystroju pokoju.
Oczywiście nadal najlepiej śpi się na rzuconych gdzieś ciuchach Dużej, przy okazji można je zakłaczyć troszeczkę :twisted:

Podawanie Uroseptu Niuni zaowocowało tym, że Niuńka przeżywa rozterki za każdym razem, kiedy się do niej zbliżam - nie wie, czy znowu będzie tabletka, czy może jakieś mizianko :roll:

A ja właśnie udaję się na wiosenny spacer - a dokładnie na zakupy ;) Zamierzam zrobić drugie podejście do zakupu spodni dresowych. Pisałam już w wątku dla wnerwionych, że w iluś tam sklepach były, owszem, ale nawet rozmiar XS ma nogawki takie, jak na osobę z conajmniej 170cm wzrostu :evil: A maszyna do szycia chwilowo nie dziala, więc obciecie nogawek nie wchodzi w grę. Dziś poszukam na dziecięcej rozmiarówce :smokin:

skaskaNH

Post » Sob sty 17, 2009 11:53

skaskaNH pisze:Lafi też? 8O :twisted:

Co ta wiosna robi z kotami... :twisted:

Nie wiem..w końcu wiosna, nie? :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 17, 2009 11:55

Kociama pisze:
kalair pisze:Pizgo, pizgo..A Lafizdrolek wyje non stop do siebie..Słychać ją zewsząd.. :twisted:

Łomatko a cóż Lafizolek tak wyje?
cosik te Kociska dzisio wyjónce sóm
Bożenko mosz juz ciepełko w dóma?

Mam dzisiaj Kociamko, bo jesteśmy w domku, i można od rana palić. A farbować nie chciałam włosków w 13 st. :roll:

Lafizdrolek jest baaardzo ostatnio rozdarty. Słyszę ją na zmianę z kuchni, łazienki, a szafy.. :twisted: Ona to w ogóle wrzaszczek. Wystarczy ją wziąć nie po jej myśli na ręce ijuż krzyczy! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 17, 2009 11:58

skaskaNH pisze:A ja właśnie udaję się na wiosenny spacer - a dokładnie na zakupy ;) Zamierzam zrobić drugie podejście do zakupu spodni dresowych. Pisałam już w wątku dla wnerwionych, że w iluś tam sklepach były, owszem, ale nawet rozmiar XS ma nogawki takie, jak na osobę z conajmniej 170cm wzrostu :evil: A maszyna do szycia chwilowo nie dziala, więc obciecie nogawek nie wchodzi w grę. Dziś poszukam na dziecięcej rozmiarówce :smokin:

No,dość o kotach! :twisted:

Skąd ja ten problem znam..Wszystkie spodnie muszę skracać! Cud, jak się trafią takie ,które ujdą,albo wymagają jednokrotnego podwinięcia. :twisted:
W ogóle dużo kupuję rzeczy hmm..dziecięcych..Już szefowa się śmieje..Jak wykłada coś na 12-13 lat-to od razu mówi, że to coś dla mnie! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 17, 2009 12:39

skaskaNH pisze:
Femka pisze:wiosnę poczuł 8)
Chyba tak, bo przy okazji próbuje znowu molestować Miśkę :twisted: (dla wyjaśnienia - obydwa gady są sterylizowane :roll:

Kasia, coś w tym jest, bo od czasu do czasu opieka Koralika nad Zosią przybiera całkiem nieojcowski charakter. Nawet sprawdzałam, czy u Koralisia pod ogonkiem wszystko w porządku :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob sty 17, 2009 13:26

skaskaNH pisze:Witam Drogie Zołzy, jak zawsze ciepło i serdecznie, tradycyjnie znad porannej kawy :mrgreen:

lol:

hm, weszlam dzis na strone startowa czyli na interie a tam wiadomośc na pierwszej stronie ze kawa wywoluje przewidzenia :twisted: hy hy, to siedze i pije :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sty 17, 2009 15:27

Femka pisze:Kasia, coś w tym jest, bo od czasu do czasu opieka Koralika nad Zosią przybiera całkiem nieojcowski charakter. Nawet sprawdzałam, czy u Koralisia pod ogonkiem wszystko w porządku :lol:

To jednak zjawisko na większą skalę, niż myślałam :twisted:

Ja miałam nawet zamiar iść do weta z reklamacją, żeby mi kota dokastrował :twisted:

skaskaNH

Post » Sob sty 17, 2009 15:28

skaskaNH,

dziekuje za wszystkość.
Wiesz...

Duza od Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sty 17, 2009 15:28

moś pisze:hm, weszlam dzis na strone startowa czyli na interie a tam wiadomośc na pierwszej stronie ze kawa wywoluje przewidzenia :twisted: hy hy, to siedze i pije :twisted:
I jak, i jak? Masz już haluny? :mrgreen:

skaskaNH

[poprzednia][następna]