Nadszedł dzień radosnych rozliczeń:
Przede wszystkim chciałaam wszystkim osobom które wzięły udział z zbiórce z całego serca podziękować.
Dała ona wspaniały efekt, który przerósł moje wyobrażenia.
Do tej pory przyszły paczki od: Elzbiety, Batki, Dorotki.
Wpłynęły (do 21.12.) pieniądze od (kolejno!)
Kici Kiciorzyńskiej,
Batki,
Katonów,
Ylvy,
Kici Kiciorzyńskiej,
Myszy,
Lulka,
Satoru,
Kiwi.
Razem jest 1370 zł. :dance:
Zamówiłam już grzejniki
Powinny być już w poniedziałek, może wtorek!
Są to grzejniki firmy Duracraft, nowoczesne, zabezpieczone przed przegrzaniem!!!
Razem pieniądze zostały/zostaną przeznaczone na:
2 grzejniki do kociarni: 296 zł.
Zapas suchego jedzenia dla kotów na dwa miesiące: 8 worków Nutry/7,5 kg = 640 zł.
cotygodniowe "bomby witaminowe" dla kotów na dwa mies.:
4 Biogeny x 22 zł. = 88 zł.
ok. 3,5 kg kurczaka x 8 = 160 zł.
Zostaje 186 zł. z przeznaczeniem na wymianę jednego ze spróchniałych, przeciakających już okien kociarni. Okno będzie kosztować ok. 300-400 zł. (wstawimy je sami), więc jeśli jeszcze jakieś pieniądze dojdą to zostaną dołączone do tej puli.
Chciałam powiedzieć, że chyba nigdy jeszcze kotom nie udało się kupić tak dużej ilości bardzo dobrej jakości suchej karmy. A niektóre są już u nas kilka lat... Także: dla nich będą to dwa miesiące szczęścia.
Jeśli chodzi o witaminy wybór padł na Biogen, ponieważ po przeliczeniu okazało się, że są to najbardziej wydajne i najtańsze witaminy (ze względu na konieczność padawania tylko raz na kilka dni).
Bardzo, bardzo Wam dziękuję w imieniu naszych zwierzaków i swoim i w imieniu wszystkich wolontariuszy azylu :love:
A Katonom "Cichy Kąt" będzie musiał pomnik postawić - serio
Albo zmienimy nazwę na "Azyl im. Katonów"