Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:Seju nie martw sie Maciejka jest za mloda aby to bylo jakies paskudztwo.Najlepiej poradz sie weta.Pamietam jak moja Malina miala takie zgrubienie jak byla malutka a teraz nie ma po tym sladu
kubeczek pisze: głuchy, charczący i szczerbaty kot to kot idealny dla mnie i mojego Przyszłego
biamila pisze:Należy to operować ale przedtem zrobić USG, moja Porcelanka też miała guzy nie nowotworowe, najpierw były jak groszki po miesiącu były jak jabłka...umarła, a ja mam ciągle wyrzuty sumienia, że dałam się uspokoić....że ona za młoda, że to się nie zdarza, że samo przejdzie, że na razie leczymy....
Trzeba wyciąć listwy mleczne!!!!!!!!!
biamila pisze:Agnieszka Marczak pisze:Seju nie martw sie Maciejka jest za mloda aby to bylo jakies paskudztwo.Najlepiej poradz sie weta.Pamietam jak moja Malina miala takie zgrubienie jak byla malutka a teraz nie ma po tym sladu
Należy się MARTWIĆ moja Porcelanka jako kocię tego dostała i wszyscy weci mnie uspakajali.... nie ma już MOJEJ PORCELANKI!!!! bo dałam im uśpić moją czujność..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości