Hannah12 pisze:Do roboty dziewczyny, ja właśnie wróciłam z fitness. Zespołowo raźniej. Dzisiaj 45 min bieżnia i 30 mni innych ćwiczeń.
Przerażające

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Do roboty dziewczyny, ja właśnie wróciłam z fitness. Zespołowo raźniej. Dzisiaj 45 min bieżnia i 30 mni innych ćwiczeń.
skaskaNH pisze:Georg-inia pisze:
no chyba bym umarła
Ja chyba też![]()
Na początek przewiduję jakieś lajtowe ćwiczenia przez max. 45 min
skaskaNH pisze:Będę szła w zaparte, przypiekana żywcem się nie przyznamLemoniada pisze:Rób co chcesz, a ja Ci potem wystawię świadectwo jako DT. I zobaczysz co Ci forum powie
kalair pisze:A Lemoniadka już sikła!
mimw pisze:
Ja też chcę bluzy albo polarki tanie![]()
Za Niunię i Kubusia![]()
My też dziś byliśmy u weta z moimi panienkami: Selecta ma wirusowe zapalenie tchawicy + zrobiliśmy wymaz z podejrzeniem nawrotu gronkowcaa Tosia też wirusa, ale tylko po cieknących oczkach go widać
Witajcie tabletki i krople
![]()
A co do fitnesu się nie wypowiem (podpisano: ta, która bardziej niż Ty powinna coś ze sobą zrobić![]()
)
Hannah12 pisze:Nie narzekajcie jeszcze z 5 lat temu to mogłam dwa spiningi pod rząd pojechać, teraz kiedy do seniorów przeszłam tętno coś nie takie i muszę luźniej ćwiczyć, aerobic już też nie dla mnie. Polecam też nord walking.
skaskaNH pisze:Adrianapl pisze:
skaska, gdzie sie zapisalas?? potrzebuje natchnienia
Czyżby się pojawiała dla mnie nadzieja na towarzystwo?
Zapisałam się do klubu u mnie na os, (okolice pawilonu Wanda)
skaskaNH pisze:A, to u Mosia było![]()
U Mosia możesz sikać do woli
Sprawdziłam - łóżko na razie suche
Adrianapl pisze:skaskaNH pisze:Adrianapl pisze:
skaska, gdzie sie zapisalas?? potrzebuje natchnienia
Czyżby się pojawiała dla mnie nadzieja na towarzystwo?
Zapisałam się do klubu u mnie na os, (okolice pawilonu Wanda)
blisko mam nawet
skaskaNH pisze:Mimw, polarki są w szmateksie u mnie na osiedlu, wiec jeśki by Ci bylo kiedyś po drodze, to zapraszam
Wspólczuję chorujących kotów - niestety, znam ten ból, u mnie caly czas Urosept w użyciu, lapanie siuśków i wycieczk ido weta. Doszlo do tego, że panie w labie już mnie poznają i tylko pytają, którego kota mocz dziś przywiozłam![]()
A co do fitnesu - zapraszałam i zaproszenie nadal aktualne
mimw pisze:na fitness raczej się nie zapiszę, nawet gdybym miała blisko, a nie co najmniej 30min tłuc się MPK
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 74 gości