Będę szła w zaparte, przypiekana żywcem się nie przyznamLemoniada pisze:Rób co chcesz, a ja Ci potem wystawię świadectwo jako DT. I zobaczysz co Ci forum powie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:P.s. Nie, króliczego kostiumu nie nabyłam![]()
I nie zamierzam![]()
kalair pisze:skaskaNH pisze:A poza tym to zwariowałam - zapisałam się dziś na fitnessi zapłaciłam już, żeby przypadkiem nie przyszło mi do głowy zrezygnować
Też o tym myślałam..Ale normalnie mi się nie chce..
skaskaNH pisze:kalair pisze:A Lemoniadka już sikła!
Aż zaraz wstanę sprawdzić łóżko
Hannah12 pisze:Do roboty dziewczyny, ja właśnie wróciłam z fitness. Zespołowo raźniej. Dzisiaj 45 min bieżnia i 30 mni innych ćwiczeń.
skaskaNH pisze:kalair pisze:Ojej..to jak Ty będziesz wyglądać?![]()
Normalnie
Hannah12 pisze:kalair pisze:skaskaNH pisze:A poza tym to zwariowałam - zapisałam się dziś na fitnessi zapłaciłam już, żeby przypadkiem nie przyszło mi do głowy zrezygnować
Też o tym myślałam..Ale normalnie mi się nie chce..
Do roboty dziewczyny, ja właśnie wróciłam z fitness. Zespołowo raźniej. Dzisiaj 45 min bieżnia i 30 mni innych ćwiczeń.
Hannah12 pisze:Do roboty dziewczyny, ja właśnie wróciłam z fitness. Zespołowo raźniej. Dzisiaj 45 min bieżnia i 30 mni innych ćwiczeń.
Georg-inia pisze:Hannah12 pisze:Do roboty dziewczyny, ja właśnie wróciłam z fitness. Zespołowo raźniej. Dzisiaj 45 min bieżnia i 30 mni innych ćwiczeń.
no chyba bym umarła
kalair pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:Ojej..to jak Ty będziesz wyglądać?![]()
Normalnie
hmm..bez niczego?! Taka naga Maja?![]()
![]()
skaskaNH pisze:A ja właśnie zakotwiczyłam w domu. Byłam w szmateksie - super wyprzedaże mają: np. bluzy po 2 zł szt. Parę dni temu kupiłam polarka z przeznaczeniem na podkładkę pod koty, ale po wypraniu i przymierzeniu stwierdziłam, że rekwiruję go dla siebie![]()
Dziś mnie sumienie ruszylo i poszłam odkupić zarazie posłankoNabyłam tym razem dwa polarki, w sumie 4 zł
Może jutro coś pokombinuję, może nawet uszyję?
![]()
Jutro czeka mnie wycieczka do weta: zrobiłam Niuni badania siuśków, na szczęście chyba idzie ku lepszemu, ilość białka się zmniejsza (choć nadal jest go za dużo), drożdże i bakterie już tylko w ilości śladowej, ketonów w ogóle brak. Muszę jednak pokazać te wyniki wetce, będziemy się zastanawiać, co dalej z tym białkiem.
Zrobiłam też przy okazji to samo badanie Kubie - i też niestety podwyższone białko, nieliczne, ale jednak bakterie![]()
Nie mam siły już dziś wklepywać wszystkiego, zobaczę, co jutro weci orzekną
A poza tym to zwariowałam - zapisałam się dziś na fitnessi zapłaciłam już, żeby przypadkiem nie przyszło mi do głowy zrezygnować
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 61 gości