Ja-Ba pisze:Ja też się melduję w nowym wątku
Uuuu. wkleiłam nowy banerek nie wiem tylko czy czego przy okazji nie nawywijałam ..
Jaba pięknie Ci poszło!!!...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Ja też się melduję w nowym wątku
Uuuu. wkleiłam nowy banerek nie wiem tylko czy czego przy okazji nie nawywijałam ..
nifredil pisze:Minik witam serdecznie
Minik pisze:Ja-Ba pisze:Ja też się melduję w nowym wątku
Jaba pięknie Ci poszło!!!...![]()
![]()
Minik pisze:... hurraaaa dwa Tosiowce mają swoich dużychhhh>..
gwałtu rety i już druga strona...ja naprawdę się zastanawiam czy ktoś jakoś nie naciąga tych postów w centymetrach....![]()
![]()
![]()
Anna3 pisze:Dobry wieczór,
Dostałam właśnie bardzo smutną wiadomość. Nasza kotka, którą opiekowaliśmy sie wirtualnie, odeszła wczoraj...
Liczyliśmy, że wyzdrowieje i znajdzie własny dom. Niestety.
Kasia_M_ pisze:Anna3 pisze:Dobry wieczór,
Dostałam właśnie bardzo smutną wiadomość. Nasza kotka, którą opiekowaliśmy sie wirtualnie, odeszła wczoraj...
Bardzo mi przykro...![]()
Pomogłabym finansowo, ale niestety w tej chwili nie mam takiej możliwości...![]()
Cóż, dodam chociaż bannerek do podpisu...
Minik pisze:nifredil pisze:Minik witam serdecznie
Witam Nifredil...! ale za każdym razem mam problem z napisaniem Twojego nicku... muszę się zastanawiać nad literkami - przyznaj się lepiej skąd go wyczarowałaś?
Ja-Ba pisze:Minik pisze:nifredil pisze:Minik witam serdecznie
Witam Nifredil...! ale za każdym razem mam problem z napisaniem Twojego nicku... muszę się zastanawiać nad literkami - przyznaj się lepiej skąd go wyczarowałaś?
a mnie się nifredil kojarzy z nenufarami i jakoś nie mam problemu..
IWONA315 pisze:Witam, nie jestem zbyt częstym gościem na miau. Czytając posty zauważam, że stali bywalcy posługują sie jakimiś specjalnym skrótami, których nie jestem w stanie rozszyfrować. I np. chciałam znaleźć numer konta aby wesprzeć kotki p. Izy, ale niestety dowiedziałam sie tylko, że "numer konta na PW". Nie mam pojęcia co to jest![]()
Wiec mam dwie prośby:
1) na jakie konto mogę wpłacić pieniążki
2) czy jest jakiś wątek mówiący o tych magicznych skrótach abym nie czuła się tak wyalienowana:(
Z góry serdecznie dziekuję
Kasia_M_ pisze:Anna3 pisze:Dobry wieczór,
Bardzo mi przykro...![]()
Pomogłabym finansowo, ale niestety w tej chwili nie mam takiej możliwości...![]()
Cóż, dodam chociaż bannerek do podpisu...
IWONA315 pisze:Witam, nie jestem zbyt częstym gościem na miau. Czytając posty zauważam, że stali bywalcy posługują sie jakimiś specjalnym skrótami, których nie jestem w stanie rozszyfrować. I np. chciałam znaleźć numer konta aby wesprzeć kotki p. Izy, ale niestety dowiedziałam sie tylko, że "numer konta na PW". Nie mam pojęcia co to jest![]()
Wiec mam dwie prośby:
1) na jakie konto mogę wpłacić pieniążki
2) czy jest jakiś wątek mówiący o tych magicznych skrótach abym nie czuła się tak wyalienowana:(
Z góry serdecznie dziekuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości