Lemoniada pisze:Ale przepiękna fioletowa poszewka w zakrętasy jest moja!!!
Przecież Ci nie wyrywam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Się nie znaszPopatrz, takie grzeczne, śpiące kotecki...
Wiesz, ile radości daje obcowanie z tymi anielskimi istotami?
kalair pisze:Lemoniada pisze:Ale przepiękna fioletowa poszewka w zakrętasy jest moja!!!
Przecież Ci nie wyrywam
skaskaNH pisze:kalair pisze:Przecież Ci nie wyrywam
No! Bo jeszcze mi pościel potargacie
skaskaNH pisze:A poza tym to zwariowałam - zapisałam się dziś na fitnessi zapłaciłam już, żeby przypadkiem nie przyszło mi do głowy zrezygnować
Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Ale przepiękna fioletowa poszewka w zakrętasy jest moja!!!
Przecież Ci nie wyrywam
Nie szkodzi. Ostrzegam na wszelki wypadekMoże jeszcze sobie siknę i zaznaczę - tak dla pewności
skaskaNH pisze:No to już przesadaLemoniada pisze:Może jeszcze sobie siknę i zaznaczę - tak dla pewnościŻeby mi na pościel sikać?
![]()
skaskaNH pisze:Lemoniada, uważaj, bo Cię na sterylke umówię, albo do weta na badanie zabiorę
skaskaNH pisze:Jutro czeka mnie wycieczka do weta: zrobiłam Niuni badania siuśków, na szczęście chyba idzie ku lepszemu, ilość białka się zmniejsza (choć nadal jest go za dużo), drożdże i bakterie już tylko w ilości śladowej, ketonów w ogóle brak. Muszę jednak pokazać te wyniki wetce, będziemy się zastanawiać, co dalej z tym białkiem.
Zrobiłam też przy okazji to samo badanie Kubie - i też niestety podwyższone białko, nieliczne, ale jednak bakterie![]()
Nie mam siły już dziś wklepywać wszystkiego, zobaczę, co jutro weci orzekną
skaskaNH pisze:A poza tym to zwariowałam - zapisałam się dziś na fitnessi zapłaciłam już, żeby przypadkiem nie przyszło mi do głowy zrezygnować
skaskaNH pisze:TiaaaLemoniada pisze:A do weta chętnie się przejdę, zwłaszcza jeśli Ty zapłacisz za leczenieI może jeszcze za sterylkę mam zapłacić?
![]()
Chyba że taką bez narkozy?
Lemoniada pisze:skaskaNH pisze:TiaaaLemoniada pisze:A do weta chętnie się przejdę, zwłaszcza jeśli Ty zapłacisz za leczenieI może jeszcze za sterylkę mam zapłacić?
![]()
Chyba że taką bez narkozy?
Rób co chcesz, a ja Ci potem wystawię świadectwo jako DT. I zobaczysz co Ci forum powie
Monostra pisze:skaskaNH pisze:A poza tym to zwariowałam - zapisałam się dziś na fitnessi zapłaciłam już, żeby przypadkiem nie przyszło mi do głowy zrezygnować
A królicze ubranko masz?
Monostra pisze:Weci, ostrożni z antybiotykami i silnymi środkami, zalecili Urosept, ale długo podawany. Moher żarł go przez 2 miesiące. Białko sobie poszło z moczu. Mam nadzieję, że u Twoich też zniknie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 45 gości