Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wróciła!!!!maxiking pisze:dopiero dziś mam dostęp do internetu . Sciągam ogłoszenia Sylwestra i robię Dymusi
maxiking pisze:na razie jedno ogłoszenie .
http://www.kokosy.pl/ogloszenie/25647
nie mam pomysłu na treść , chetnie przyjmę propozycje![]()
Mruczeńka1981 pisze:dziękuję za ogłoszenia!!Dziś dzwonił kolejny domek-możliwe,że będziemy mieć powtórkę z ubiegłego tygodnia,kiedy to był wyścig-kto pierwszy po kotaAle wszyscy zachwycają się zdjęciami i pytają,czy to ja zrobiłam
ale zawsze mówię,że Kicia_
Kicia_ pisze:Może znajdzie się osoba, która podjęłaby się robienia cotygodniowych ogłoszeń na innych portalach dla wybranego kotka będącego pod patronatem Lodzi? Przydałoby się obstawić alegratkę i adopcjekota i ewentualnie jeszcze jakies 3 serwisy. Im więcej ogłoszeń, tym więcej telefonów, a dla tych, którzy się spóźnią po swojego wybrańca, zawsze mamy do zaproponowania innego kotka
CyriaNa pisze:Kicia_ pisze:Może znajdzie się osoba, która podjęłaby się robienia cotygodniowych ogłoszeń na innych portalach dla wybranego kotka będącego pod patronatem Lodzi? Przydałoby się obstawić alegratkę i adopcjekota i ewentualnie jeszcze jakies 3 serwisy. Im więcej ogłoszeń, tym więcej telefonów, a dla tych, którzy się spóźnią po swojego wybrańca, zawsze mamy do zaproponowania innego kotka
Ja mogę robić ogłoszenia - napiszcie tylko, o którego kotka chodzi i prześlijcie na PW numer telefonu jaki mam wpisywać w ogłoszeniach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości