Dyszka też..
Na razie się uspokoiłam, ale Suffkę będę nadal uważnie oglądać.. na wszelki wypadek..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze: 'Smierc komiwojazera' wg Artura Millera, z Dustinem Hoffmanem i Johnem Malkovichem..
Kasia D. pisze:aamms pisze: 'Smierc komiwojazera' wg Artura Millera, z Dustinem Hoffmanem i Johnem Malkovichem..
O nie!![]()
Musze pożyczyć kiedyś.
kasiunia773 pisze:Aamms napisz proszę co się dzieje z Rudym czy byłaś z nim u weta i kiedy mogę się spodziewać jakiejś informacji odnośnie adopcji :?:
Kasia D. pisze:Nie wiem jakiego oryginalnie jest koloru, jest niemłoda., waży moze 1kg , moze 1,5
Skóra i kosci, których nie da się wymacać pod 5cm filcem ze zbitego podszerstka.
Znaleziona na wsi pod Lubartowem, odwieziona do tamtejszego schronu ( na wsi) i ulokowana...nie wiem gdzie...w stajni, w oborze...
Kot śmierdzi końskimi odchodami i brudem.
Dowiedziałam sie o niej dzwoniąc w poszukiwaniu mojego zaginionego psa. Usłyszałam jej historię i kazałam przywozić.
Ulokowałam ją w lecznicy z hotelikiem gdzie kicia będzie obejrzana, odkarmiona, odrobaczona...
Za zimno jest aby ją ogolić. Bo nic innego nie wchodzi w grę tylko narkoza i ogolenie do gołej skóry, razem z łapami i pyszczkiem ( bo siersc na pyszczku też jest sfilcowana tak, że nie wbije się grzebienia.
Oczy trochę zapaskudzone, uszy czyste, zęby sfatygowane.
Kicia mruczy, skrzeczy i gada.
Dzień opieki w hoteliku to, po starej znajomosci, 10zł + leki.
Szukam : a/sponsora b/DT dla kici![]()
![]()
Serniczek pisze:czego nie ma na nosie?????
aamms pisze:Serniczek pisze:czego nie ma na nosie?????![]()
Stopu.. ma prosty nosek, bez załamania..
orchidka pisze:aamms pisze:Serniczek pisze:czego nie ma na nosie?????![]()
Stopu.. ma prosty nosek, bez załamania..
Stopu???
Czy to profesjonalne słownictwo?![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 9 gości