j3nny pisze:mam straszny problem czy możecie polecić NAJLEPSZEGO weta od kotów w krakowie?
Tweety pisze:j3nny pisze:mam straszny problem czy możecie polecić NAJLEPSZEGO weta od kotów w krakowie?
w zależności co kotu dolega
j3nny pisze:Tweety pisze:j3nny pisze:mam straszny problem czy możecie polecić NAJLEPSZEGO weta od kotów w krakowie?
w zależności co kotu dolega
mamy problem ze skutecznym odrobaczeniem
pierwsze bylo 3.11 vetminth, nie było martwych robaków w kupce ani nie wymiotowała, więc zgodnie z zaleceniami nie powtarzaliśmy
19.12 wymiotowała robakami, dostalismy fenbendazol, po tym byly martwe robaki w kupce
02.01 powtorka fenbendazolem, brak robakow i spokoj
w poniedzialek, 12.01 kotka była szczepiona fel-o-vax 4, potem osowiala ospala i obolala, od wczorajszego wieczora 13.01 juz lepiej
dzis, 14.01 znow zwymiotowala robakami
nie wiem co robic, przeciez nie moze non stop dostawac lekow na odrobaczenie, tym bardziej nie po szczepieniu
chce skonsultowac to z innym lekarzem, szukam najlepszego, cena nie gra roli
dodam jeszcze, że kotka nie wychodzi![]()
dezynfekowalam kuwete, ale nie pralam wszystkiego, nie wiem jak to dranstwo teraz wytepic zeby jej nie zaszodzic:(
catalina pisze:Uszak juz od wczoraj u naszej niezawodnej Ardilla78, w najblizszym czasie powinien jechać na DT, ktore nie ma nic przeciwko zostać DS, na szcęście to znajomi Ardilli wiec bedzie stały kontakt. Niestety Uszuś nadal sika, tzn wysikal sie wczoraj do łóżka, dzisiaj w ostatniej chwili został umieszczony w kuwecie, niestety to nie kwestia znaczenia, on panicznie boi się kuwety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości