Ale cyce ja mam na tych zdjęciach Na innym miałam też ślicznościową potrójną bródkę - na szczęście kochana Basia oszczędziła mi publikacji tego zdjęcia
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Ale cyce ja mam na tych zdjęciach Na innym miałam też ślicznościową potrójną bródkę - na szczęście kochana Basia oszczędziła mi publikacji tego zdjęcia
No co?
cyce jak cyce, porządne... A kotusia widać , widać...
Chyba będę musiała podjąć męską decyzję i założyć jeden wątek - bo już nie wyrabiam z relacjami Puszkin, Allan i Aluś - każdy ma inny wątek Ale doszłam do wniosku, że poczekam na STÓWKĘ u Puszkina i wtedy zrobię jeden zbiorczy wątek Na KOTACH oczywiście
jestem jak najbardziej za - przynajmniej poczytam o nich hurtem
jeszcze niech wytrzepie klawiaturę to kiedy nowy wątek?
mam na puszkinowym nabić postów?