Agnieszka Marczak pisze:Pani dzwonila do nas jeszcze przed swietami Bozego Narodzenia i miala bardzo duzo madrych pytan odnosnie Jezyka.Potem sie juz nie odezwala az do tego poniedzialku:)
W najdziwniejszych snach nie moglam sobie wysnic tak wspanialego domu dla Jeżyka.Ponoc nie ma ideaow,ale mi sie wydaje,ze to dom idealny![]()
Jeżyk zamieszkał w Gdyni Orłowie na Wrocławskiej z trzyletnią kotka KITY,ktora jest identycznie umaszczona jak on![]()
Oprocz Kity w domu jest dwunastoletni Alex super dzieciak i jego starszy brat.Pani przemiła,bardzo ciepła i sympatycznaJeżyk ma piękne duże mieszkanie w pięknej okolicy
Od razu rozłożył się na stole z pyszczkiem w cieście
![]()
Jestem taka szczęśliwa jak nigdy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agnieszka Marczak pisze:Oj Kotiko az mi sie chce krzyczec:JEZYK MA SUPER DOM!!!!
Modle sie tylko,aby ta KITY go polubila
mpacz78 pisze:Też się bardzo cieszę...
Aga, kici z Witomina nie udało nam sie złapać![]()
nie wiem, musisz mi kiedyś pokazać na żywo jak działasz z ta klatką łapką...ale tu chyba i tak byłoby cieżko bo kicia miała słabe parcie na żarcie.
yammayca pisze:No to jeżyk w domkuZdejmujemy ogłoszenia, a Agnieszce szukamy kolejnego tymczasika
;);) Żartuję oczywiście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości