Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jek pisze:kristinbb pisze:To Chmurka jest ostrzyżona i zdjęcia robione w różnym czasie?
Ostrzyżona była i to na łysego lwa. tak wyglądała jak ją zobaczyłam po raz pierwszy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74 ... start=1155 (wklejam tego linka n-ty raz, może nikt się nie obrazi). Teraz puchaci się coraz bardziej, zwłaszcza ogon i brzuch. Wystarczy trochę poannej toalety i jest problem, bo jej układ pokarmowy nie jest w najlepszym stanie. Do tej pory pisałam o niej głównie na adopcjach puchatkowa, bo nie założyłam osobnego wątku i chciałam żeby ci, którzy pomogli mi "dostać" kicię wiedzieli co się u niej dzieje ( to była taka trochę dziwna adopcja bez umowy). Ja dośc słabo poruszam się w sieci i niezbyt wiem gdzie co i jak na forum Uczę się ale chyba ciut tępawa jestem. jakby co poprawiajcie mnie i z góry przepraszam jeśli coś zrobię nie tak
Kasia_S pisze:przepraszam za OT, Ruach, dostajesz moje PW?
aamms pisze:Sorry za pytanie ale nie pamiętam..
Czekoladowy jest po kastracji?
Moim zdaniem walczy o przywództwo w stadzie..
dalia pisze:aamms pisze:Sorry za pytanie ale nie pamiętam..
Czekoladowy jest po kastracji?
Moim zdaniem walczy o przywództwo w stadzie..
on chyba niekastrowany i inne koty mu we łbie zawróciły
MariaD pisze:Z naturalnych odkłaczaczy możesz spróbować zasiać owies. Jak wzejdzie na 3-4 cm postawić w zasięgu kota. Czasami koty to bardzo lubią, no i potem... paw z trawy z kłakami.
Jek pisze:MariaD pisze:Z naturalnych odkłaczaczy możesz spróbować zasiać owies. Jak wzejdzie na 3-4 cm postawić w zasięgu kota. Czasami koty to bardzo lubią, no i potem... paw z trawy z kłakami.
A może być mieszanka różnych traw? Bo prawdę mówiąc jak kicia zaczęła podgryzać palmę to posiałam jej trawę i obecnie jest w trakcie zjadania drugiej doniczki. Oj lubi to i to bardzo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 219 gości