Baks ['], Gin i Mundek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 04, 2009 9:19

wiem, że spóźnione, :oops: ale szczere :D
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, i całusy dla chłopaków :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Nie sty 04, 2009 14:39

anna09 pisze:Czy moja sypialnia w części nie wygląda jak pokój koci? :roll:
Obrazek

Przygotowałam rzeczy do prasowania i ktoś uznał, że za mało na nich kłaczków :twisted:
Obrazek

Niezłe - i jedno i drugie :ryk:

U nas jest podobnie: wyprane rzeczy nie mogą poleżeć same ani minuty :lol:

Pozdrawiamy Was pierwszy raz w Nowym Roku :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon sty 05, 2009 9:53

mb pisze:
Obrazek

Przygotowałam rzeczy do prasowania i ktoś uznał, że za mało na nich kłaczków :twisted:
Obrazek

Niezłe - i jedno i drugie :ryk:

U nas jest podobnie: wyprane rzeczy nie mogą poleżeć same ani minuty :lol:

U mnie też to samo. :lol:
Tyle, że jeszcze po prasowaniu one muszą poprawić kładąc się na tym.
A już Mieciu pierwszy do poprawek po pańci. :lol: :wink:
Czasami też prasuję na desce z kotem obok, bo chcą mi pomagać. :D
Tyle, że ja dziękuję za taką pomoc! :?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sty 05, 2009 10:13

Obrazek

No miodzio pokoik koci. Powinien obowiązkowo znaleźć się w kocim magazynie wnętrzarskim :wink: jako porada dla kochających opiekunów jak urządzić przytulne mieszkanko dla milusińskich sierściuszków.
Śliczności :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon sty 05, 2009 10:21

oo
bardzo mi sie podoba pomysł magazynu z wnetrzami kocimi :lol:

pozdrawiam noworocznie :D

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro sty 07, 2009 16:17

Dziękujemy wszystkim ciociom za odwiedziny i wszelkie życzenia :D

U nas (podobnie jak w innych miejscach) zimno, brrr. Na szczęście tylko na zewnątrz, bo w mieszkaniu jak chcemy to mamy temperaturę tropikalną :wink: A że i chłopaki i ja taką lubimy i chcemy, to taką mamy :oops:
Dwa dni temu otworzyłam na chwile drzwi balkonowe aby zebrać z balkonu na talerzyk trochę śniegu w celu pokazania go chłopakom :oops: Ta chwila wystarczyła, aby Gin znalazł się na balkonie. Jesienią, kiedy było chłodniejsze dni i Baks na chwilę wychodził na zewnatyrz, Gin tylko noskiem sprawdzał temperaturę i po dojściu do wniosku, że jest zbyt zimno, wybierał siedzenie w ciepłym mieszkaniu. A teraz przy mrozie, wyszedł na zewnątrz 8O Ja oczywiście wpadłam w panikę: "Przeziębi się, przeziębi się!" :strach: Pobiegłam po buty, a on w tym czasie wrócił do mieszkania. Następnego dnia, Ginuś chodzi po mieszkaniu i zagaduje do mnie, więc się pytam: "No co chcesz? Pokaż mi", a on "Mrrr..." i pod drzwi balkonowe 8O No to mu otworzyłam. Wyszedł przebiegł się po śniegu porozglądał i jak już miałam znowu biec po buty, wszedł do pokoju :D A ja go porwałam w ramiona, aby rozgrzać :oops:
Baksiu natomiast wyjściem na mróz w ogóle nie jest zainteresowany. Jedynie postał w otwartych drzwiach chwilkę i zaciągał się świeżym powietrzem. Obecnie jego główną rozrywką jest wieczorne bieganie za laserkiem. Baksiu bardzo polubił taką zabawę (Ginuś musi mieć do niej nastrój, kiedy go nie ma, światełko go w ogóle nie rusza). Baksiu już wie, że będzie światełko i jak tylko biore laserek do ręki to on mówi radosne "Mrrr" i już rozglada się po podłodze :D Najzabawniejszy jest kiedy próbuje zjeść "robaczka" :lol:

Chłopaki są cudownymi towarzyszami życia i bardzo ich kocham! Musiałam to napisać :oops:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro sty 07, 2009 16:22

anna09 pisze:Chłopaki są cudownymi towarzyszami życia i bardzo ich kocham! Musiałam to napisać :oops:

Tego to akurat w ogóle nie musiałaś pisać, bo to "widać, słychać i czuć" zawsze jak o nich piszesz :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt sty 09, 2009 12:32

anna09 pisze:Chłopaki są cudownymi towarzyszami życia i bardzo ich kocham! Musiałam to napisać :oops:

Lepiej późno niż wcale! :D
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sty 09, 2009 16:22

anna09 pisze: Baksiu bardzo polubił taką zabawę (Ginuś musi mieć do niej nastrój, kiedy go nie ma, światełko go w ogóle nie rusza). Baksiu już wie, że będzie światełko i jak tylko biore laserek do ręki to on mówi radosne "Mrrr" i już rozglada się po podłodze :D Najzabawniejszy jest kiedy próbuje zjeść "robaczka" :lol:

Z całą miłością do Baksia, ale myślę, że Ginuś już wie, że to tylko światełko, a Baksio jeszcze na to nie wpadł :wink:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie sty 11, 2009 20:05

Kasia, Bisia i Kropcia przesyłają całusy dla przystojniaków, a ja - gorące pozdrowienia dla Was wszystkich (ze względu na mój katar całusów nie przesyłam :lol: ) :D

mb

Post » Śro sty 14, 2009 17:01

A co słychać u Was :?:

Mam nadzieję, że nie wzięliście przykładu ze mnie i wszystko w porządku :?:

mb

Post » Śro sty 14, 2009 17:43

mb pisze:A co słychać u Was :?:

Mam nadzieję, że nie wzięliście przykładu ze mnie i wszystko w porządku :?:

Zanim Jola napisze to ja się odezwę, bo Ona bardzo zajęta. Odwiedziłam chłopaków przedwczoraj. Gin jak zwykle wyszedł mi naprzeciw na schody, Baksiu zanim się przywitał musiał skończyć drzemkę w domku na drzewie (czytaj:szafie), co zajęło mu dobrą godzinę :lol:
Panowie w dobrym zdrowiu i kondycji, Jola mówi, że przytyli, ale jakoś nie zauważyłam.
Gin doskonałe rozumie ludzką mowę. Jola opowie o kuwecie, a ja dodam tylko, że w pewnym momencie, gdy Gin przechodził obok zauważyłam, że ma poczochrane futerko. Mówię :"Popraw sobie kłaczki z prawej strony, bo Ci się skudliły". Gin przystanął i wykonał, co powiedziałam 8O No i teraz o pewnych sprawach w towarzystwie G&B trzeba będzie mówić szeptem... :roll:
Obrazek

mjs

Post » Śro sty 14, 2009 21:10

mjs pisze:No i teraz o pewnych sprawach w towarzystwie G&B trzeba będzie mówić szeptem... :roll:

Dobre! :ryk:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 14, 2009 21:21

kasia86 pisze:
mjs pisze:No i teraz o pewnych sprawach w towarzystwie G&B trzeba będzie mówić szeptem... :roll:

Dobre! :ryk:

Kasia, napiszże więcej, bo widzisz jaki tu marazm... :wink:
Obrazek

mjs

Post » Śro sty 14, 2009 22:26

Nie napisała..... :?
Obrazek

mjs

[poprzednia][następna]