Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Coooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to uuż 98 strona
![]()
tempo to my mamy.., nie ma co..
![]()
![]()
![]()
Matko jedyna Aglo jakie Ty masz piękne te Banerki!!!!!aglo pisze:nifredil pisze:Aglo piękne zdjęcie masz w banerku kociastych jak Bruno cudnie ją objął łapką![]()
![]()
Mój mąż też już nadzieje stracił, dziwić to się już przestał dawno![]()
A dziękuję, jak się podszkolę to i Kapsla i Bogusia sobie dodam do podpisu
iza71koty pisze:Matko jedyna Aglo jakie Ty masz piękne te Banerki!!!!!aglo pisze:nifredil pisze:Aglo piękne zdjęcie masz w banerku kociastych jak Bruno cudnie ją objął łapką![]()
![]()
Mój mąż też już nadzieje stracił, dziwić to się już przestał dawno![]()
A dziękuję, jak się podszkolę to i Kapsla i Bogusia sobie dodam do podpisu![]()
![]()
No Zuch Dziewczyna. Podszkolila się z prędkością światla!!!!! Matko ja też tak chcę!!! Ale wtedy moj post razem z banerkami to by chyba ze trzy strony zajmował???? Jak sądzicie Dziewczyny????
Jejku Super Anakolada!!!!! Wielkie Serdeczne Dzieki. Dziewczyny się szkolą jak błyskawice......anakolada pisze:wszem i wobec chciałabym poinformować, że własnie uruchomiłam swój pierwszy bazarek na koty Izy - trzymajcie kciuki
trochę jeszcze nieudolnie, zdjęcia chyba za duże, ale pierwsze koty za płoty
Witam Minik. No sto to nie, ale z kilka stron to by chyba zająl.Ciągnąl by się i ciągnął. Ale jaki bylby wyjątkowy.......A co tam u P.Zoji?????Minik pisze:Iza witam... nie posądzać mnie proszę o złośliwość ale mniemam,że Twój banerek miałby jakieś 100 dozwolonych str. wątku ;D a wtedy dla nas zostałoby jedynie otworzyć nowy wątek![]()
![]()
Super Wiora!!!! Wreszcie jakies normalne wieści z tego szalonego kranca świata Nam przesyłasz!!!!!! Super!!! Trzymamy kciuki za Szarusiewiora pisze:witam wszystkich![]()
jak tu milo i wesolo![]()
mam prosbe prosze trzymac za mnie kciuki bo moze znalazalm domek gdzie bede mogla zabrac szarusie ze soba i nie bedzie z tym problemu tylko jedna pani sie musi jeszcze zdecydowac(niestety zeby zdobyc mieszkanie tzn je wynajac trzeba przejsc serie castingow)
takze prosze o kciuki
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 117 gości