Minik pisze:wiem wiem .. u Izki tak jest jak już ktoś przysiądzie na moment to przepadł z kretesem ...wyjść mu się nie chce!!!
Właśnie obserwuję to na sobie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Minik pisze:wiem wiem .. u Izki tak jest jak już ktoś przysiądzie na moment to przepadł z kretesem ...wyjść mu się nie chce!!!
aglo pisze:Minik pisze:wiem wiem .. u Izki tak jest jak już ktoś przysiądzie na moment to przepadł z kretesem ...wyjść mu się nie chce!!!
Właśnie obserwuję to na sobieA mój TŻ się dziwi, jak ja to zrobiłam, że już ponad 100 postów napisałam
nifredil pisze:Aglo piękne zdjęcie masz w banerku kociastych jak Bruno cudnie ją objął łapką![]()
![]()
Mój mąż też już nadzieje stracił, dziwić to się już przestał dawno![]()
aglo pisze:Minik pisze:wiem wiem .. u Izki tak jest jak już ktoś przysiądzie na moment to przepadł z kretesem ...wyjść mu się nie chce!!!
Właśnie obserwuję to na sobieA mój TŻ się dziwi, jak ja to zrobiłam, że już ponad 100 postów napisałam
anakolada pisze:wszem i wobec chciałabym poinformować, że własnie uruchomiłam swój pierwszy bazarek na koty Izy - trzymajcie kciuki
trochę jeszcze nieudolnie, zdjęcia chyba za duże, ale pierwsze koty za płoty
wiora pisze:witam wszystkich![]()
jak tu milo i wesolo![]()
mam prosbe prosze trzymac za mnie kciuki bo moze znalazalm domek gdzie bede mogla zabrac szarusie ze soba i nie bedzie z tym problemu tylko jedna pani sie musi jeszcze zdecydowac(niestety zeby zdobyc mieszkanie tzn je wynajac trzeba przejsc serie castingow)
takze prosze o kciuki
pozdrawiam
Ja-Ba pisze:Co jest![]()
![]()
![]()
tak cicho, same poszłyście na to piwo
![]()
![]()
![]()
![]()
wiora pisze:witam wszystkich![]()
jak tu milo i wesolo![]()
mam prosbe prosze trzymac za mnie kciuki bo moze znalazalm domek gdzie bede mogla zabrac szarusie ze soba i nie bedzie z tym problemu tylko jedna pani sie musi jeszcze zdecydowac(niestety zeby zdobyc mieszkanie tzn je wynajac trzeba przejsc serie castingow)
takze prosze o kciuki
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 126 gości