annette88 pisze: cześć Inuśale moja Duża dzisiaj wyskoczyła z łóżka .. bo nam kapało z okiena
![]()
Ojeeeej, Melusinku, a co się stanęło, ze z okiena kapało? Otwarte było cy się popsujało?
Inka
Moderator: Estraven
annette88 pisze: cześć Inuśale moja Duża dzisiaj wyskoczyła z łóżka .. bo nam kapało z okiena
![]()
MaryLux pisze:annette88 pisze: cześć Inuśale moja Duża dzisiaj wyskoczyła z łóżka .. bo nam kapało z okiena
![]()
Ojeeeej, Melusinku, a co się stanęło, ze z okiena kapało? Otwarte było cy się popsujało?
Inka
Chat pisze:Mam nadzieje, ze nie na twoj sliczny nosek, Melanie?
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: cześć Inuśale moja Duża dzisiaj wyskoczyła z łóżka .. bo nam kapało z okiena
![]()
Inka
myślałam, że się popsuło.. a to para wodna kap, kap
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: cześć Inuśale moja Duża dzisiaj wyskoczyła z łóżka .. bo nam kapało z okiena
![]()
Inka
myślałam, że się popsuło.. a to para wodna kap, kap
Jakim cudem???
Duża Inki
MaryLux pisze:Ceść Melusinku
InkaHannah12 pisze:Wybaczycie starszej kobiecie
Od kogo starszej? Bo my chyba się różnimy nie o wiele...
Hannah12 pisze:Podpis super, Melcia w różach.
Święte słowa Waćpani Dobrodziki
Kociama pisze:Współczuję Ci Anetko tego ciągłego strachu o Tatę
Też bym sie bardzo bała
annette88 pisze:Kociama pisze:Współczuję Ci Anetko tego ciągłego strachu o Tatę
Też bym sie bardzo bała
w tym roku ok października - listopada ma przejsc na emeryturę.. byleby było spokojnie do samego końca
:ok::ok:annette88 pisze:Kociama pisze:Współczuję Ci Anetko tego ciągłego strachu o Tatę
Też bym sie bardzo bała
w tym roku ok października - listopada ma przejsc na emeryturę.. byleby było spokojnie do samego końca

Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel i 28 gości