Wa-wa -Burcia z ulicy w lecznicy-ma FIV prosimy o wsparcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 13, 2009 19:08

jedna dziewczyna oferowała tymczas, druga transport, ale od 2 tygodni nie możecie się porozumieć. pomoc kotom nie polega na pisaniu, bo to nic nie daje...co najwyżej poprawia samopoczucie, ale to ŻADNA pomoc
AnielkaG

Post » Wto sty 13, 2009 19:36

to przynajmniej budke jej tam postawcie na milosc boska! że ona jeszcze tam nie zamarzła :cry:

Julka_

Od: Pt maja 18, 2007 17:26

Post » Wto sty 13, 2009 19:49

AnielkaG pisze:jedna dziewczyna oferowała tymczas, druga transport, ale od 2 tygodni nie możecie się porozumieć. pomoc kotom nie polega na pisaniu, bo to nic nie daje...co najwyżej poprawia samopoczucie, ale to ŻADNA pomoc

ten tymczas chyba nie jest aktualny.....no chyba, że coś przeoczyłam.
Budka styropianowa stoi, ale kotka nie chce tam wchodzić.
Ja mam do kici 30 km, ale nic to szukam tymczasu i jedzenie jej dowożę.......
jeśli macie wolny tymczas( widze, że jesteście tuż obok niej) to chętnie kicia by skorzystała....

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Wto sty 13, 2009 19:50

Ja mam budkę, mogę zawieźć, jeżeli jest gdzie ją postawić...
nie mam wolnego tymczasu, czekam na kociaka(i) ..od meggi
ja nie zrozumiałam ze ten tymczas w Mińsku nieaktualny, tylko że nie ma z ta dziewczyną kontaktu...
żeby znaleźć tymczas na miau trzeba by zdjęcia wstawić.. pisać.. podnoscić wątek.. cokolwiek, inaczej to bez szans...
tam są też kociaki , czy tylko sama kotka?? na pewno to trzeba ją złapać na sterylkę :?
AnielkaG

Post » Wto sty 13, 2009 19:54

Moje 2 zamykane drzwiami pomieszczenia sa zajete przez tymczasy. Nie mam jej gdzie przechowac. Moge ja zgarnac w sobote.
Kto jej da tymczas?

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro sty 14, 2009 8:53

kicia szuka tymczasu.....

ina11

Post » Śro sty 14, 2009 10:02

to, ze jest sie obok niestety nie zmienia faktu, ze nie mozna wziac na DT :(

Julka_

Post » Śro sty 14, 2009 10:02

zmien tez tytul, ze szuka DT

Julka_

Post » Śro sty 14, 2009 16:04

Podniosę.
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Śro sty 14, 2009 17:30

straszna jest niemozność :(
a totek nie łaskawy :(
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro sty 14, 2009 18:00

kicia szuka tymczasu.....

sama nie znajdzie.... Ina, ta kotka jest dzika? łaskawa? ma kociaki czy jest sama?
zlituj się, napisz cokolwiek, wklej jej zdjęcia, jeżeli na prawdę chcesz jej pomóc. samo karmienie to marna pomoc. Gdzie dokładnie jest ta kotka?
Brak informacji uniemożliwia jakiekolweik działanie. :( :(
AnielkaG

Post » Śro sty 14, 2009 19:56

Dziewczyny opisałam dokładnie gdzie jest kicia, urząd skarbowy ul.Wynalazek 3 obok jest kiosk ruchu i budka wietnamska , ona tam żyje.....
wiem,że pisanie samo nic nie daje, troche sie orientuje , działam na dogo ponad 3 lata.......
ale póki co nie mam dla niej tymczasu, a chciałam chociaż sterylkę jej zrobić jakoś "ulgowo" myslałam,że macie jakies talony......
ponieważ wszystkie moje nadwyżki idą na bezdomne psy......
mam kotkę 15 letnia która buraske pogryzie z miejsca, jest okropna do innych kotów, za to psy tymczasowe wszystkie toleruje.....
serio nie wiem co robić.....
na wiosne mogę ją zabrać na dziełke na wieś, ale w tygodniu byłaby sama na posesji- nie wiem czy nie pójdzie gdzieś....
nadzieja z Mińska dała mi nadzieje i co....klapa.
Ona jest teraz sama, znikła reszta kotów, może poszły dalej na Taśmową lub Postępu, tam sa tereny magazynowe...
uważam,że dokarmianie wiele daje - ponieważ nie jest głodna
nie jest dzika, lgnie do człowieka,
bura kicia ....foty nie mam, ale jest taka jak Aleksandry 59 książe z lecznicy....zaraz poszukam wątku.....

ina11

Post » Śro sty 14, 2009 21:26

Wezwana, pojawiam się - ja mogę sterylkę kici załatwić. Jednak DT niestety nie mogę dać :? Wcześniej myślałam o wysterylizowaniu kici i jej powrocie na ul. Wynalazek. Jednak jak kicia taka pro-ludzka to jednak może DT i szukanie DS jest najlepszym rozwiązaniem :?:
Tylko czy znajdziemy DT dla kici :?: :?: :?:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro sty 14, 2009 21:54

Znam ten teren, pracuję na Cybernetyki - w budynku, w którym kiedyś była Centrala Nasienna i który został przerobiony na biurowiec.
W tej chwili żyją tam na stałe koty - 5 koteczek - które są regularnie karmione i mają postawioną bardzo fajną budkę. Administrator terenu wyraził zgodę na ich obecność, ochrona bardzo o nie dba, teraz w czasie mrozów kicia, która jest miziasta i proludzka siedzi cały czas w ciepłej stróżówce. Jeśli nie uda się znaleźć koteńce choćby tymczasu, można by spróbować przenieść ją tam. Porozmawiam jutro z kim trzeba i zobaczymy, ale nie sądzę, żeby ktokolwiek stwarzał problemy.
Mogę też kicię złapać i zawieźć gdzie trzeba - jeżdżę do pracy samochodem.
To tyle z mojej strony :)

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Śro sty 14, 2009 22:04

5 koteczek

wszystkie do sterylizacji? Aleksandra jeżeli masz mozliwośc załatwienia sterylki to umówcie się, po przetrzymaniu z 7 dni kicia moze wrócic tam gdzie jest...to chyba w tej sytuacji najlepsze wyjście
i trzebaby ciachac wszystkie...
AnielkaG

[poprzednia][następna]