Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Z Dorotką byłyśmy na piwku dziś - właśnie wróciłamrelacja Dorotka o Lunce zdała
ale coś Dorotka z wyjsciem na piwko zwlekała bo ściemniała, że Lunka na jej ostatnich spodniach siedzi i Dorotka nie chciała jej przeszkadzać
niezła wymówka, ale Lunka zmieniła miejsce zalegania i tak oto dzięki temu spędziłyśmy z Dorką miły piatkowy wieczór
Dzięki ci o Lunko
Iweta pisze:terenia1 pisze:Z Dorotką byłyśmy na piwku dziś - właśnie wróciłamrelacja Dorotka o Lunce zdała
ale coś Dorotka z wyjsciem na piwko zwlekała bo ściemniała, że Lunka na jej ostatnich spodniach siedzi i Dorotka nie chciała jej przeszkadzać
niezła wymówka, ale Lunka zmieniła miejsce zalegania i tak oto dzięki temu spędziłyśmy z Dorką miły piatkowy wieczór
Dzięki ci o Lunko
...ze też ja sie z tego Sosnowca wyprowadziłam , piwko miałabym z kim wypić, do kociarni mogłabym chodzic, a tak to musze siedziec w domu i czytać forumale za to mam Szczyrk kilka kilometrów od domu i 13 kotów w swojej własnej kociarni, a piwiarnie w następnym domu, tylko piwa nie mam z kim wypić
![]()
terenia1 pisze:Z Dorotką byłyśmy na piwku dziś - właśnie wróciłamrelacja Dorotka o Lunce zdała
Dzięki ci o Lunko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 131 gości