» Wto sty 13, 2009 12:20
SZUKAM BIAŁEJ KOTKI/KOTA DO ADOPCJI!! PRPSZĘ POMÓŻCIE :)
Dzień dobry,
Nazywam się Natalia i poszukuję białego kota bądź kotki do adopcji. Dlaczego biały? Szczerze mówiąc raz tylko widziałam białego kota i tak mnie zafascynował, że właśnie tego upragnęłam przygarnąć :) Okazało się, że kotek już znalazł dom:> Dlatego proszę o pomoc. Mieszkam w Warszawie i nie mam możliwości pojechania gdzieś po kotka czego bardzo żaluję, bo nie wiem jakie prawdopodobieństwo jest, że właśnie TEN kot będzie w tym mieście:> Moja mama wraz z sąsiadką zajmują się kotami bezdomnymi w okolicy - łapią je i pomagają, odrobaczają i leczą jeśli są chore. W domu mamy same przygarnięte koty, jeden po srogim wypadku ale wszystkie żyją w doskonałej symbiozie. Mamy również inne zwierzątka jak króliki, psy, papugi, rybki... Jedzenie dostają najwyższej jakości - z szorstkich kotków są teraz puchate misie mruczące i nigdy nie zdarzyło się, żeby zwierzęta były głodne. Dodatkowo dostajemy od gminy ogromne wory z jedzeniem dla kotów i to nie byle jakie tylko te z górnej półki. Bardzo proszę o pomoc gdyż bardzo potrzebuję takiego kotka, towarzysza na całe życie :)