Fufkowe sierściuchy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 13, 2009 11:12

pamiętamy, pamiętamy :ok: :ok: :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sty 13, 2009 18:07

Fifeczek już w domku :D
fufu

Post » Wto sty 13, 2009 21:36

Mały jeszcze troszkę skołowany, ale poza tym w porządku :)

Tycjanek chyba miał jakieś gorsze dni, bo od przedwczoraj zachowuje się nrmalnie, tak jak to on zwykle. No i dobrze, bo zaczynałam się martwić. Ufff!

W zeszłym tygodniu zrobiłam generalne odrobaczanie kociastych. No i Fufka miała tasiemca! 8O Na wszelki wypadek wszyscy dostali dzisiaj po zastrzyku na tasiemce.

Martwi mnie to, że Merry, Groszek, Fifek i Fufcia są chudzi :?
fufu

Post » Wto sty 13, 2009 21:45

Tasiemca wspólczuję.
Jeszcze mi się Twoje koty myla, ale niech Fifek dochodzi do siebie po zabiegu:) szybciutko.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto sty 13, 2009 21:59

fufu pisze:Mały jeszcze troszkę skołowany, ale poza tym w porządku :)

Tycjanek chyba miał jakieś gorsze dni, bo od przedwczoraj zachowuje się nrmalnie, tak jak to on zwykle. No i dobrze, bo zaczynałam się martwić. Ufff!

W zeszłym tygodniu zrobiłam generalne odrobaczanie kociastych. No i Fufka miała tasiemca! 8O Na wszelki wypadek wszyscy dostali dzisiaj po zastrzyku na tasiemce.

Martwi mnie to, że Merry, Groszek, Fifek i Fufcia są chudzi :?

No jak miały być gruuube
jak miały robbbala

teraz ci przytyją :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto sty 13, 2009 22:08

Obrazek
Obrazek Obrazek[/url]
fufu

Post » Wto sty 13, 2009 22:47

Oj mi to się mylą wcale nie trochę :roll: Kojarzę połowę :oops: Ale kciuki trzymam zawsze za zdrówko całej ekipy :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 14, 2009 8:09

Nie przejmujcie się, wszyscy nasi znajomi mylą kociastych :lol:

Mam nadzieję, że chuda czwóreczka jest chuda ze względu na robale i teraz nabiorą ciałka.
Za to o Tycjanku nie mogę powiedzieć, że jest chudy :roll: Moja siostra ostatnio tak na niego patrzy, patrzy i w końcu poważnym głosem mówi: "Tycjanka to trzeba zapisać na jakiś fitness" :ryk:
fufu

Post » Czw sty 15, 2009 9:16

Fufu, ciesze sie, ze wiesci dobre :D Postuluje o podpisy imienne pod fotkami, to moze sie wreszcie nauczymy :oops: :wink:
Kociaste przepiekne i zazdraszczam, ze szczuple!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie same bambaryły, nawet Kelly- forumowy "wzorzec" chudosci :wink: Odchudzac jest bardzo trudno :twisted: Sie tez :oops:
Sciskam goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sty 15, 2009 9:58

O podpisy też postuluję :)

A poza tym, Asia :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw sty 15, 2009 15:36

Wedle życzenia - od tej pory będę podpisywać zdjęcia :D Jak znajdę chwilę, to podpiszę te już wstawione.

Ja już chyba bym wolała bambaryły niż takie chudziaki jak te moje :roll:

Asia, odchudzasz się??
fufu

Post » Czw sty 15, 2009 21:58

Zarządziłam dzisiaj generalne obcinanie pazurków. I przy okazji zauważyłam, że Młodszy ma naderwanego jednego pazurka. To już drugi raz, kiedyś też sobie takie kuku zrobił :?
fufu

Post » Czw sty 15, 2009 22:10

fufu pisze:Wedle życzenia - od tej pory będę podpisywać zdjęcia :D Jak znajdę chwilę, to podpiszę te już wstawione.

Ja już chyba bym wolała bambaryły niż takie chudziaki jak te moje :roll:

Asia, odchudzasz się??

Planuje :roll: bo jestem wielorybem, niestety nie takim jak Bialy Wieloryb Ruru :oops: Rzucilam palenie i teraz mam za swoje :wink:

Sciskam dobranockowo :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt sty 16, 2009 9:07

jerzykowka pisze:Rzucilam palenie i teraz mam za swoje :wink: [/size]

8O dzielna jesteś, jak sobie pomyślę, że rzucam palenie i musze wymieniać całą garderobę, to taniej mi fajki wychodzą ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt sty 16, 2009 9:14

Georg-inia pisze:
jerzykowka pisze:Rzucilam palenie i teraz mam za swoje :wink: [/size]

8O dzielna jesteś, jak sobie pomyślę, że rzucam palenie i musze wymieniać całą garderobę, to taniej mi fajki wychodzą ;)

:ryk: :ryk: :ryk: ...ale ja rzucilam bezmyslnie :roll:

Fufu, wybacz OT, na zadnym innym watku dotad nie odwazylam sie przyznac, ze jestem wielorybem :oops:

Sciskam porannie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]