Dziewczyny, pracuję nad tym, naprawdę. Kicorku - jest jeden problem - bale są zawsze zimą bo to bale karnawałowe, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebys kiedyś skorzystała, najlepiej skompeltuj stolik "miau" Zaprosiłabym Cię jeszcze w tym roku, ale obawiam się, że liczba osób, które już wykupiły zaproszenia i tak przekracza możliwości lokalowe
No tak, bo ja nie mam, więc muszę zdobyć od kogoś, kto robił, a robił ogólnie, więc nie wiem, co tam właściwie ma Jak nie dam rady z balu - to wciągnę kieckę na siebie i karzę się sfotografować, ale to nie to samo, wiecie, fryzjer i te sprawy
Wiedziałam, że docenicie Nie zauważyłyście tego, co najważniejsze - że jestem szczęśliwa Zrobię zdjecie sukienki na wieszaku...trudno...a jak kiedyś jeszcze w niej wystąpię, to nie zapomnę się obfocić Powiem tylko, że musialam ładnie wyglądać, bo kilka kobitek nawet pochwaliło
W czwartek - pytanie na śniadanie, program 2 - będzie o naszym kobiecym teamie biegowym...powiecie: znam dziewczynę, która jest w tej drużynie... ktoś zapyta skąd? - odpowiecie z forum kociego - mina waszego rozmówcy - BEZCENNA