Po 10-15 zł na sterylki i leczenie kotów u Joli.goc , daj znać czy jesteś zainteresowana

Lawendo szukasz "Jeżycjady" czy innych książek Musierowicz ?
Moderator: Moderatorzy
myshka pisze: Gemmo z książek których szukasz mam J. Austen "Perswazje" , "Dumę i uprzedzenie" , "Opactwo Northanger" i "Mansfield Park" , wydania Prószyńskiego , stan bardzo dobry poza "Dumą" (trochę zżółkła) .
Po 10-15 zł na sterylki i leczenie kotów u Joli.goc , daj znać czy jesteś zainteresowana
lawenda99 pisze:myshka pisze: Gemmo z książek których szukasz mam J. Austen "Perswazje" , "Dumę i uprzedzenie" , "Opactwo Northanger" i "Mansfield Park" , wydania Prószyńskiego , stan bardzo dobry poza "Dumą" (trochę zżółkła) .
Jeżycjady. Atka mi już zaproponowała książki do odkupienia, tylko z realizacją zakupów czekam na przypływ gotówki...
myshka pisze:lawenda99 pisze:myshka pisze: Gemmo z książek których szukasz mam J. Austen "Perswazje" , "Dumę i uprzedzenie" , "Opactwo Northanger" i "Mansfield Park" , wydania Prószyńskiego , stan bardzo dobry poza "Dumą" (trochę zżółkła) .
Jeżycjady. Atka mi już zaproponowała książki do odkupienia, tylko z realizacją zakupów czekam na przypływ gotówki...
OK , jakby Ci czegoś brakowało od Noelki do Kalamburki + Opium pisz PW
babajaga pisze:W pozycji 86 na liście życzeń Szewczyk Magda prosi o literaturę motywacyjną. Wystawiłam, choć trudno powiedzieć, żeby pozycja była naukowa http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3917385#3917385
67.1.Kasety, szczególnie "drugi obieg", płyty z muzyka Kaczmarskiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości