Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Nie pozostaje mi nic innego, jak równie serdecznie i ciepło powitać Odwiedzających
skaskaNH pisze:Melduję się wieczornie, lekko zmarznieta
Wybralam sie, zupełnie nieoczekiwanie, na Rynek, na WOŚP, a konkretbnie na Acid Drinkers.
kalair pisze:Witam popołudniowo wszystkich! Bardzo serdecznie,cieplutko, a nawet gorąco!
Jest mi niezwykle miło,że mogę to powiedzieć. Przesyłam też moc uścisków równie gorących, a nawet pocałunków![]()
KOCHAM WAS!
Femka pisze:może w... ustach
Lemoniada pisze:Femka pisze:może w... ustach
Albo w pomieszczeniu. Przegrzanie źle wpływa na pracę mózgu
Femka pisze:kalair pisze:Witam popołudniowo wszystkich! Bardzo serdecznie,cieplutko, a nawet gorąco!
Jest mi niezwykle miło,że mogę to powiedzieć. Przesyłam też moc uścisków równie gorących, a nawet pocałunków![]()
KOCHAM WAS!
![]()
kalair, zmierz koniecznie temperaturę
skaskaNH pisze:Femka pisze:kalair pisze:Witam popołudniowo wszystkich! Bardzo serdecznie,cieplutko, a nawet gorąco!
KOCHAM WAS!
![]()
kalair, zmierz koniecznie temperaturę
Racja, bo nie dość, że bredzi, to jeszcze czkawkę ma
Lemoniadko, nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie, bo ja Acidów ze sto lat nie słuchalam, nie mam więc porównania. Ogólnie jednak koncert był fajny, lubię jeszcze czasem sobie takie mocniejsze uderzenie zapodaćLemoniada pisze:ZazdroszczęBardzo lubię Acidów, ominął mnie w końcu koncert we Wrocławiu i nie mogę odżałować
Nawiasem mówiąc - jak oni teraz funkcjonują bez Olassa? Jest jakaś odczuwalna różnica w grze? Pewnie tak...
mimw pisze:I jak?Udało się coś załatwić? Bo u mnie nauka, jak widać, nadal nie może się wybić na pierwsze miejsce rozkładu dnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka i 71 gości