Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 11, 2009 19:18

Wielbłądzio pisze:
genowefa pisze:Puszki (8,79 PLN za sztukę) zjadły dziczki, które leczą się u mnie w klatkach.

hmmm, to ja może moje Drańskie stado na wywczasy do Ciebie przyślę :wink: ?

Te puszki miały być dla kociaków, które miały u mnie na TDT, ale wyszło inaczej. Jak mam wytłumaczyć kotom, że to jest droga puszka i ma być zjedzona a nie rozwleczona po dywanie? Rózia kiedyś przeszła samą siebie, bo wysrała się przy miskach! Musiało być bardzo niedobre (chyba miamor, był wtedy grany).
Twojego Draństwa nie chcę, mam dość swojego :twisted: Właśnie Pela orze mi pazurami kolano. Z miłości oczywiście :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie sty 11, 2009 19:31

No a ja czegoś nie rozumiem :roll: :wink:
No bo jak zabrałas Bidzie do łóżka, to przecie Piopluś mógłby sobie w końcu spać na tej budzie :roll:
Biedny kotek :?

:wink:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Nie sty 11, 2009 20:19

MarciaMuuu pisze:No a ja czegoś nie rozumiem :roll: :wink:
No bo jak zabrałas Bidzie do łóżka, to przecie Piopluś mógłby sobie w końcu spać na tej budzie :roll:
Biedny kotek :?

:wink:

owszem, mógłby, ale zapewne by nie spał :twisted:
on wprost uwielbia tę biedną kocinę zaczepiać i gryźć, przyszedłby za nią do łóżka... bo nie o budę przecież chodziło, tylko o koleżankę :twisted:

genowefo
, Rózia jest genialna :roll: :twisted: nawet żaden z moich jak dotąd na coś podobnego nie wpadł :roll: zdarzało się im tylko rzygnąć wprost do misek z jedzeniem :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sty 11, 2009 21:37

Wielbłądzio pisze:genowefo[/b], Rózia jest genialna :roll: :twisted: nawet żaden z moich jak dotąd na coś podobnego nie wpadł :roll: zdarzało się im tylko rzygnąć wprost do misek z jedzeniem :twisted:

znałam kiedyś kotkę, mieszkała w tym mieszkaniu teściowa z synem i synową, kotka nie znosiła synowej (nie ma po co pisać dlaczego :twisted: )
gdy ta jadła np. obiad kocia robiła obok na rzadko, nie wspomnę o obsikiwaniu butów. Teściowa powiedziała że kotki nie odda synowa się wyprowadziła - tak kotka pomogła usamodzielnić się młodemu małżeństwu :wink: :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie sty 11, 2009 21:49

ś.p. kot Flinston mojej Babci lał do butów mojemu ojcu, kiedy ten był jeszcze maminym narzeczonym... miał intuicję kocina, niestety nic nie wskórał, poszli do ołtarza :roll: ...
Flinston olewał też kapcie ś.p. Dziadka, mało tego: zaczajał się za kiblem, czekał aż Dziadek na nim usiądzie - i drapał go w doopę :ryk:
i też miał rację. Dziadek (aczkolwiek ja mimo wszystko bardzo go kochałam) był łajdakiem-recydywistą, zdradzał Babcię niemalże od samego początku :twisted: , w kilka lat po ślubie po raz pierwszy wyprowadził się z domu... :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie sty 11, 2009 21:53

Wielbłądzio pisze:... ś.p. Dziadka, mało tego: zaczajał się za kiblem, czekał aż Dziadek na nim usiądzie - i drapał go w doopę :ryk:
:ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Post » Nie sty 11, 2009 21:55

autentyczne :roll:

Babcię kochał nad życie (Flinston rzecz jasna, nie Dziadek :twisted: ) i pewnie chciał pomścić :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 11, 2009 21:58

Wielbłądzio pisze:autentyczne :roll:

Babcię kochał nad życie (Flinston rzecz jasna, nie Dziadek :twisted: ) i pewnie chciał pomścić :twisted: :twisted: :twisted:

ale to był mądry kotek :1luvu:

alus1

Post » Nie sty 11, 2009 22:05

bardzo
Babci do dziś łamie się głos kiedy go wspomina...

przeklejam z założonego przez siebie wątku:

Biorę na tymczas jedną z łomiankowskich kotek z lecznicy, dla kotki potrzebna jest klatka. Klatka też jest w lecznicy, stanowczo za ciężka dla mnie do taszczenia w rękach autobusem ...

A może ktoś zmotoryzowany planuje w środę wieczorem wizytę z Futrami w Boliłapce i mógłby mnie podrzucić z tą klatką do domu w drodze powrotnej...?

help...

Wielbłądzio

Post » Nie sty 11, 2009 22:24

Pozwolicie, że tego wątku nie będę linkować chętnym do adoptowania kociątka... :roll:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Nie sty 11, 2009 22:28

ależ tu nie ma żadnych kociątek do adopcji :twisted:
jest tylko chory na głowę, nadpobudliwy czteroletni marmur olewacz, którego i tak nikt ale to nikt nigdy nie zechce :twisted:

no i od środy będzie jeszcze szylkretka albo tri z Łomianek, ale też nie kociątko :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 11, 2009 22:29

Anuk pisze:Pozwolicie, że tego wątku nie będę linkować chętnym do adoptowania kociątka... :roll:

:lol:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Nie sty 11, 2009 22:49

Wielbłądzio pisze:ależ tu nie ma żadnych kociątek do adopcji :twisted:
jest tylko chory na głowę, nadpobudliwy czteroletni marmur olewacz, którego i tak nikt ale to nikt nigdy nie zechce :twisted:

no i od środy będzie jeszcze szylkretka albo tri z Łomianek, ale też nie kociątko :twisted:

No, tu nie ma. Ale ja miewam kociątka do adopcji i zazwyczaj linkuję chętnym co bardziej pouczające strony lub wątki.
Ten wątek - acz cudowny - z pewnych względów nie znajdzie się na tej liście :twisted:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Nie sty 11, 2009 22:52

myślisz, że nie zachęciłby ludzi do zakocenia się 8) ?

ach faktycznie, zaczyna się w końcu Lilusiem :strach:

ale historię Bidzi możesz za to kopiować, o niej nie ma złego słowa, jest naprawdę kotem bez wad :D

Wielbłądzio

Post » Pon sty 12, 2009 10:04

a co to, Ciocie się rozpierzchły :( ?

Draństwo korzysta z uroków słonecznego poranka: pięć sztuk zagnieździło się na drapaku (tzn. dwóch drapakach, stoją razem), a Licho tęsknie spogląda przez okno :wink:

Pańcia ma wszystkiego dosyć, chciałaby iść do pracy - ale pracy ni ma :( :( :(

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]