Link do wątku czarnuszki
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86960
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety pisze:pani, która przymierzała się do Frania wzięła innego kota, może to i dobrze, problem się rozwiązał
Czy zatem rozważasz oddanie Frania do DT?
jak najbardziej, zadzwonię do pani od Pumy i się z nią umówię. Aha, książeczka Pumki jest u mnie więc wszystko podrzucę
anna09 pisze:Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety pisze:pani, która przymierzała się do Frania wzięła innego kota, może to i dobrze, problem się rozwiązał
jak najbardziej, zadzwonię do pani od Pumy i się z nią umówię. Aha, książeczka Pumki jest u mnie więc wszystko podrzucę
To super! Aha, Pani od Pumki dała trochę rzeczy na bazarek, które podrzuciłam do MjsA ja podałam Pani swój numer telefonu, gdyby potrzebowała transportu do Krakvetu, skoro to "mój rejon miasta"
Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety pisze:pani, która przymierzała się do Frania wzięła innego kota, może to i dobrze, problem się rozwiązał
To super! Aha, Pani od Pumki dała trochę rzeczy na bazarek, które podrzuciłam do MjsA ja podałam Pani swój numer telefonu, gdyby potrzebowała transportu do Krakvetu, skoro to "mój rejon miasta"
pisała do mnie mjs w tej sprawie, tylko nie znamy imienia pania dobrze by było gdyby napisać od kogo te rzeczy
anna09 pisze:Myślałyśmy z Mjs, że Ty znasz jej imię
catalina pisze:A ja znowu się ocknęłamz powodu braku przypomnień
Killatha pisze:a jaka jest szansa na nowy lokal?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 757 gości