jak mogę zmniejszyć zdjęcie ??

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 22, 2003 0:02 jak mogę zmniejszyć zdjęcie ??

witam mam problem tzn parę po 1 co muszę zrobić aby zdjęcie bylo miniaturowej wielkości po 2 zeby bylo je widać pod wiadomością a nie byl wyświetlony link do niego po 3 dlaczego jak w użytkowniku wpisuje siebie to wyskakuje mi info ,że ktoś inny ma tą nazwe skoro ja jestem pod tą nazwą zalogowana i w wyniku tego moje posty są jako gość :?
niech ktoś mi pomoże proszęęę ladnie
problem

Post » Pon gru 22, 2003 0:06

1. Zmniejszyć zdjęcie w jakimś programie graficznym.
2. Wstawiasz pomniejszony link do okienka "podpis" w "profilu" (razem z nawiasami kodu) - dokładnie jest to opisane w wielu wątkach na forum technicznym.
3. Nie zalogowaś się.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon gru 22, 2003 0:20 dziękuję

zostanę przy linku może mnie wylogowało samo dzieki wielkie za pomoc!!!trochę się wyjaśniło ale z tym użytkownikiem na technicznym mam problem mowi mi że jest już moja nazwa zajęta dziwne
Gość

Post » Wto gru 23, 2003 8:17 Re: dziękuję

Anonymous pisze:zostanę przy linku może mnie wylogowało samo dzieki wielkie za pomoc!!!trochę się wyjaśniło ale z tym użytkownikiem na technicznym mam problem mowi mi że jest już moja nazwa zajęta dziwne

Dlatego, że zamiast zalogować się, wpisujesz nazwę gościa :wink:

Axel

Od: Pt mar 07, 2003 20:59

Post » Wto gru 23, 2003 10:33

W prawym górnym rogu forum jest taki guziczek Obrazek obok którego pisze: "zaloguj" i wtedy musisz się zalogować np. naciskając na niego i wpisując po kolei nick i hasło; lub pisze "wyloguj [NICK]" i wtedy znaczy, że jesteś zalogowana i piszesz jako Ty.

Jeżeli w okienku wiadomości (służącym do wpisywania postów) jest opcja "autor", wtedy znaczy, że nie jesteś zalogowana i nie możesz wpisać swojego nicka, ponieważ jest już zajęty - przez Ciebie jako osobę zarejestrowaną na forum. Należy się zalogować - jw.

Jest jeszcze trzecia opcja.
Zamiast opcji "zaloguj", używasz opcji "rejestracja" i stąd problemy z podaniem nazwy użytkownika - na tego typu forach nie może być dwóch użytkowników o tym samym nicku.

Uff, ale namotałam :roll:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09