LUCY URODZILA TRZY SLICZNE MALUSZKI :)) NOWE FOTKI S 97 :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 11, 2009 18:54

Wytrwały i mający swoje zdanie maluszek :lol:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie sty 11, 2009 21:00

kalair pisze:Umarłam. Mały jest po prostu niesamowity!!!!!!!!!!!!!!!
Kocham go normalnie! Już przestałam liczyć,ile razy był wkładany do kojca! :lol: :lol: :lol: :lol: I chyba jest najbardziej skopany i pogryziony przez mamusię :lo:
Sarra,a czarne takie spokojne,czy też wyłażą?

czarnuszki sa grzeczniutkie :D tez wylaza ale nie takie hopsaski jak Maxio,jak sie je wlozy do kojca to raczej staraja sie nie wylazic,owszem beda zagladac i drzec sie ze chca spowrotem ale nie tak jak rudy :roll: one sie bardziej Luski trzymaja i wiecej spia bo Maxio potrafi nawet z otwartymi oczami spac :lol: Ale najwazniejsze ze sam potrafi wrocic do kojca jak sie zmeczy i chce mu sie spac-wlasnie sobie poszedl bo akurat maluchy maja obchod pokoju :D a on sie wypial i poszedl spac :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Nie sty 11, 2009 21:09

KOTUSZKI, nie zagladalam, taka zaganiana jestem, ale buziole moje drogie, moje kochane:)))
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie sty 11, 2009 21:34

Sarro - a juz się martwię,że przez tydzień nie będzie nowych relacji z kojca :cry:

Przecudna kocia mama i cała trójka maluchów boska :)

Cały wątek jest tak optymistyczny, tak piękny :) :) :)
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Nie sty 11, 2009 22:27

kwinta pisze:Sarro - a juz się martwię,że przez tydzień nie będzie nowych relacji z kojca :cry:

Przecudna kocia mama i cała trójka maluchów boska :)

Cały wątek jest tak optymistyczny, tak piękny :) :) :)

beda, :D mam internet w Polsce a znajac TZ on mnie pewnie zasypie fotkami i bedzie robil filmiki :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Nie sty 11, 2009 22:55

Całe szczęście! Bo to by była za długa przerwa w życiu takich maluszków! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 12, 2009 1:14

Maxio jest cudny, poporsze mnie dopisac jako maxiowa wirtualna matke chrzestna (pewne jedna z wielu wsrod wielbicielek) - za trafny dobor imienia.
O pozostalej dwojce czarnych nawet nie wspomniam, bo czarne maja zawsze u mnie duzo forow, co nie powinno dziwic.
Lucy pacyfikuje Maxia, tak jak nasz Brucek Rysia. Brucek mial ponad 8 m-cy, jak wzielismy 5-6 tyg. Rysia i to Bruc go wychowal, jak matka. (Hrupka wtedy Rysia nie cierpiala.)
Patrzac na ten film przypomnialam sobie jego dziecinstwo :lol: .
Jak reaguja pozostale koty na te maluchy? :wink:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pon sty 12, 2009 1:38

Oj, rudziawka będzie charakterny, oj będzie... :lol: :wink:
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Pon sty 12, 2009 2:12

Anja pisze:Maxio jest cudny, poporsze mnie dopisac jako maxiowa wirtualna matke chrzestna (pewne jedna z wielu wsrod wielbicielek) - za trafny dobor imienia.
O pozostalej dwojce czarnych nawet nie wspomniam, bo czarne maja zawsze u mnie duzo forow, co nie powinno dziwic.
Lucy pacyfikuje Maxia, tak jak nasz Brucek Rysia. Brucek mial ponad 8 m-cy, jak wzielismy 5-6 tyg. Rysia i to Bruc go wychowal, jak matka. (Hrupka wtedy Rysia nie cierpiala.)
Patrzac na ten film przypomnialam sobie jego dziecinstwo :lol: .
Jak reaguja pozostale koty na te maluchy? :wink:

Anja bedziesz juz druga mama chrzestna :D pierwsza jest Borosia :D
No i rudy ma na imie MAX :D jednak tak zostanie bo bardzo do niego pasuje :D dziekuje :1luvu:

Maksio jako pierwszy sie zrywa jak tylko cos uslyszy i odrazu wylazi z kojca,wlasnie robi rundy dokola :lol:
Reszta moich futer syczy na maluchy ale one nie maja zbyt wielu okazji ich widziec bo tak jakos kazde ma swoje miejsce,ten pokoj jest Luski od poczatku i raczej zadno futro tu nie wchodzi oprocz Samsona czasem,on tylko patrzy jak maluchy nieporadnie laza.Czika sie Luski boi bo Luska ja kilka razy pogonila,zreszta Czika okupuje nasza sypialnie :D to jej pokoj,No i Samson tez z nami spi ale ogolnie to przebywa z nami(na moich kolanach jak tylko usiade) na dole i z Mo,ktora glownie okupuje okno :D.Pokazywalam im wszystkim po kolei maluszki,wszystkie troszke posyczaly,ale dzis Mo zareagowala nawet miauknieciem i buziakiem dla malego 8O ,ona juz kiedys zanim do nas trafila miala male,takze powinna byc niegrozna :D

EWIK rudziawka bedzie barrrdzo charrakterna :D juz jest,jak takie zywe srebro,wlasnie ciagnie gdzies kartke papieru :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Wto sty 13, 2009 2:28

czarnuszki sie bawilyObrazek

a Maxio grzeczny chlopczyk sam sobie poszedl spac do kojca
Obrazek

wielki kot w wielkiej kuwecie :D sama do niej wlazla 8O
Obrazek

czy ktos wie dlaczego maly wcina zwirek z kuwety?? 8O
Sam do niej wlazi,razem z Lucky ale on co do niej wejdzie to wcina zwirek,jak jestem w pokoju to pilnuje i szybko wyciagam,ale jak idziemy do pracy do kuweta musi zostac w pokoju bo dla bezpieczenstwa zamykamy drzwi.Boje sie to przeciez malentas jeszcze na samym mleku jedzie,boje sie ze mi sie rozchoruje
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Wto sty 13, 2009 8:01

Hej! :wink:

Niestety małe kotki lubią jeść żwirek..A to nie jest dla nich bezpieczne :roll:
Pilnuj bąble.
Przecudniaste jak zwykle zdjątka! Głaski duże!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 13, 2009 8:46

Ania zmień żwirek na drewniany, jest bezpieczniejszy.

Szukaj czegoś takiego:
http://www.krakvet.pl/cats-best-plus-zw ... -2728.html
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto sty 13, 2009 12:56

dzieki Amika6,wlasnie tez sie zastanawialam nad zmiana na drewniany,ale nigdy go wczesniej nie stosowalam,wyglada na to ze jest ok i bezpieczny dla naluszkow.

Wlasnie po raz pierwszy probowalam podac maluchom butelke-bez skutki :cry: wogole ich nie interesuje,niewiem jak sie do tego zabrac :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Wto sty 13, 2009 15:41

sarra pisze:Wlasnie po raz pierwszy probowalam podac maluchom butelke-bez skutki :cry: wogole ich nie interesuje,niewiem jak sie do tego zabrac :cry:

Ale po co butla?

Matka ma za mało mleka? Małe są głodne?

Jak nie, to postawić miseczkę z czymś bardziej konkretnym, np. gerberkiem dla dzieci z serii naturalnie proste, kurczak lub indyk. Rozcieńczyć przegotowaną ciepła wodą na paćke i zobaczyć czy się zainteresują. Jak nie, to znaczy niegłodne, jeszcze nie czas.
Karm matkę w kojcu mokrym jedzeniem, małe się uczą przez naśladownictwo. Wstaw miseczkę z chrupkami dla kociaków (najmniejsze z możliwych) i wodę.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro sty 14, 2009 1:30

W kojcu to sie raczej nie da :D maluchy jak tylko maja okazje to czmychaja,nawet sie ukladaja do snu na podlodze kolo grzejniczka :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

[poprzednia][następna]