Moderator: Estraven
Chat pisze:Tez juz cos takiego slyszalam. Albo szczepic co dwa lata. Ale...jak cos przywleczesz na butach, albo w ciuchach? U mnie taki system odpada, bo Chanelle wychodzi na sikanie...
moś pisze:Hannah12 pisze:Dzięki Kasiu przypomniałaś mi, że muszę tez kolorek odświeżyć. Tylko ja to robię sama w domu regularnie co 4 tyg., przed pójściem na przycięcie, a w czwartek jadę do fryzjera.
Zazdroszcze że sam sobie potrafisz zrobic, ja nie potrafie, mam odrosty i siwolki na czubku i skroniachtrzeba dokladnie pedzelkiem a tego sobie sama nie zrobie tak dokladnie jak siostrzenica
Hannah12 pisze:Ja kupuję farbę profesjonalna w hurtowni zaopatrującej fryzierów. Stosuje firmy Alfaparf Evolution.
Chat pisze:Lodzkie dziewczyny znaja ten temat do boluW pazdzierniku duzo bylo mowione o panleukopenii i mozliwosci przywleczenia wirusa. Nie czuje sie jednak wystarczajaco kompetentna, aby sie wypowiadac na ten temat. Ja szczepie i tyle
Chat pisze:Nie wiem. Na pewno slabe i nigdy nieszczepione - a nasze do takich nie naleza. Posialas we mnie watpliwosci, MosiuWlasnie dostalam fajnego maila. Podaj mi prosze na pw Twoj adres mail, to Ci go przesle. Smiechem nalezy sie dzielic
moś pisze:Chat pisze:Nie wiem. Na pewno slabe i nigdy nieszczepione - a nasze do takich nie naleza. Posialas we mnie watpliwosci, MosiuWlasnie dostalam fajnego maila. Podaj mi prosze na pw Twoj adres mail, to Ci go przesle. Smiechem nalezy sie dzielic
juz daje![]()
sama mam watpliwosci i jeszcze zarażam
kalair pisze:moś pisze:Chat pisze:Nie wiem. Na pewno slabe i nigdy nieszczepione - a nasze do takich nie naleza. Posialas we mnie watpliwosci, MosiuWlasnie dostalam fajnego maila. Podaj mi prosze na pw Twoj adres mail, to Ci go przesle. Smiechem nalezy sie dzielic
juz daje![]()
sama mam watpliwosci i jeszcze zarażam
Też mam wątpliwości,ale nie wiem,czy zarażam!![]()
![]()
Mosia,jak czekoladowo wyglądasz?
moś pisze:kalair pisze:
Mosia,jak czekoladowo wyglądasz?
ladnieaco?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości