Moderator: Estraven
szkrabek pisze:O!A ja myślałam że to tymczasek! To super! Będzie miał jak w puchu

annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:czescczekoladowy zaleca sie do Cezara? Ma przeciez trzy panny !
cześć...
ano nie wiem dlaczego???![]()
może zwierzątka tez bywają odmiennej preferencji ?
A może czekoladowy Joe ma zatkany nos i nie czuje normalnie zapachów?
dziewczyny nie pozwalają do siebie podejść...
byc możenie znam się na tym

moś pisze:Kristimmb, czy ja dobrze doczytalam? zaplaskacilas sie joe![]()
HURRRAAA!!!
No mowilam że plaskate slodkie.
A w sprawach technicznych to: jesli malo je to znaczy że nie czuje zapachu z powodu zatkanego noska wiec sprobuj mu taka gruszka lekarska dla dzieci, mala nie duża wyssac delikatnie te gluty z nosa. Ja tak robilam gdy dostalam zagluconego na maksa Ptysia. W jedna dziurke wlozyc i odessac prae razy az wyjdzie glut i potem w druga.Co do czesania to zakup sobie taka druciana szczotke i co pare dni go wyczesuj, exo nie musi byl czesany grzebieniem ale jednak co pare dni trzeba mu te martwe wlosy wyczesac i rozczesac sierśc. To o iwele latwiejsze niz przy persie, oczki jak mu juz sie wylecza to codziennie trzeba wycierac wilgotnym wacikiem, bo mu sie beda zawsze lekko brudzic oczeta, maja krotkie kanaliki i tak juz bedzie zawsze niestety. Jak wyzdrowieje z kataru to bedzie ci czasami pokichiwal ale nie lec od razu do weta bo one sobie udrazniaja nosek w ten spodsob, no i pasta odklaczajaca raz na jakis czas obowiazkowo bo ma duzo siersci do wylizywania i sie może zatykac ale nie tak czesto znowu. Co tu jeszcze?Mozesz kupic suchy szampon do siersci i go troszke umyc nim wcierajac szampon w sierśc a potem wyczesujac szczotka. Ide zmyc glowe bo farbowalam , papa
trawa11 pisze:Gratuluję tak wspanialego dokocenia![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości