APEL!! SOPOT.EMILII PLATER 5.DOKARMIAJ PINGWINOWATE!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt sty 02, 2009 22:39

mam nadzieje,ze w nowym roku nikt o kociakach sopociakach nie zapomnial :) ze maluchy maja co jesc i w ogole ..
a czy ktos bywa tam i sopociaki widzial?? :)

kochajaca_kociska

Od: Śro paź 29, 2008 16:31

Post » Sob sty 10, 2009 21:34

Oj,dawno mnie na forum nie bylo,ale do Pingwinowatych zajrzalam w srode.I co zastalam?Budke zasypana sniegiem,zaczelo sie reczne odgarnianie.Zero kotow.Dopiero kiedy poczuly karme wybiegly gdzies z gaszczy tylko czworka:dwa Pingwiny,jeden czarny i koteczka szaro biala.O dziwo w stanie bdb.Daly sie nawet poglaskac. sa puchate i mieciutkie tluscioszki,ale tylko nastroszone :wink: :?:
Moja prosba by przy stanie pogodowym takim jak ostatnio byl ( sniezyca)zajrzal ktos najlepiej z Sopotu jak sytuacja wyglada.Ja niestety bez auta nie bardzo moge czesto do nich zagladac.Narazie ok.
Kochajaca,mozesz zapytac Michala-barmana czy nadal kotki ktos dokarmia?Wczesniej jak pytalam podobno przychodzila osoba pod wieczor po resztki z Przystani,ale jak to wyglada zima nie mam pojecia.

putrajaya

Od: Pon wrz 22, 2008 21:07

Post » Nie sty 11, 2009 10:07

spoko putrajaya zagadam z michalem przy okazji :) ale mysle,ze na pewno kociaki sa dokarmiane. skoro mieszkaly w przystani to na pewno je dokarmiaja. w kazdym razie dam Ci znac jak bede cos wiedziec.

kochajaca_kociska

Post » Nie sty 11, 2009 11:11

Z tego co pamietam to one nie mieszkaly w Przystani,ale byly tam dokarmiane,na moje oko to koty z Emilii Plater,dzieki. :wink:

putrajaya

Post » Nie sty 11, 2009 12:34

z nimi to tak roznie bylo. raz kimaly gdzies w budynku przystani,wiec pojawialy sie caly czas, a innym razem nie bylo ich kilka dni. sama jestem ciekawa co z kociakami. wiec czekam az michal sie odezwie :)

kochajaca_kociska

Post » Śro sty 14, 2009 11:51

Wloczykije z tych Pingwinowatych :D zajrzalam do nich wczoraj,biegaly wesolo po ogrodzie na jedzenie rzucily sie na leb na szyje,ciezko wykarmic cala osemnke,bo az tyle sie pokazalo,na smietniku kolo parkingu siedzial chyba przywodca stadka duzy czarno bialy kocur-wyczekiwal na karmicielke z najwyzszego punktu obserwowal alejke,przychodzi do nich jedna Pani.Ktos podawal kotom niepotrzebnie mleko i dostaly biegunke,ale wszystko pod kontrola :wink:
Apel o dokarmianiu caly czas aktualny,wiec nie przechodz obojetnym krokiem kolo Emilli Plater 5 w Sopocie :twisted:
wystarczy saszetka karmy,troche resztek po obiedzie,z pustymi rekoma do Pingwinowatych nie podchodz :twisted: :oops: :twisted:

putrajaya

Post » Czw sty 15, 2009 12:00

HOP :!:

putrajaya

Post » Sob sty 17, 2009 15:08

Ho ho,musze miec oczy i uszy teraz szeroko otwarte.
Przechodzac kolo posesji na E.Plater 5 zauwazylam,ze u gory na pietrze dwa okna z firankami sa na szeroko otwarte.Wczesniej jak kojarze byly zamkniete.
Probowalam otworzyc drzwi do domu bez skutku.
Same przeciez nie mogly sie otworzyc,wiec albo pojawil sie wlasciciel albo bezdomni... :?: :!:
Grand Hotele czyt budki dla kotow narazie stoja.
Te okna spedzaja sen z powiek.
Na biezaco bede informowac

putrajaya

Post » Pon sty 19, 2009 11:51

DO GORY :!: :!: :!: MALO KTO TU ZAGLADA :oops:

putrajaya

Post » Śro sty 21, 2009 1:32

ojej a z tej gdyni to nawet nie mam tam po drodze. wiosną jeżdże tam z dzieciakami z pracy na spacery, ale teraz za zimno. jak wracam z gdańska z roboty, jestem juz padnięta a pod blokiem mam całe stado głodnych mordek. mam nadzieję, że grand hotele będą tam stać :roll: szkoda by było kotów i domków. może jak PKDT ruszy z kopyta i jakiś złoty sponsor obsypie nas kasiorką- to je na wiosnę wysterylizujemy? bez kasy niestety ani rusz.......................
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw sty 22, 2009 11:42

Co jakis czas bede do nich zagladac,niestety nie za czesto,bo czasu za malo,ale sytuacje trzeba kontrolowac.Wiadomo,ze wiosna czy latem inaczej,dzien dluzszy :wink:
Badzmy dobrej mysli.
Zamierzam rownez powoli oswajac szara skosnoooka kolo Chinskiej wejscie nr 25,niewiarygodne ale jakos przezyla mrozy,male chyba zdechly,nie pozwala sie do siebie zblizyc totalna dzikuska.Ciezko powiedziec w jakim jest stanie,ale to osobny watek w ktorym apeluje na forum bardziej do osob z Sopotu by w wolnej chwili dokarmily ja chociaz troche,bo zadnych misek w poblizu nie widac,zreszta tam jest ogrodzenie i ciezki dostep a i pewnie nikt o jej istnieniu nie zdaje sobie sprawy.
Dzieki Sabino za odzew.
Sponsorow dobrze bylo by lowic wsrod aktorow,artystow,wielu z nich przeciez kocha koty i pomaga,mignelo mi info ze PKDT czeka na rejestracje.Gratuluje :!: Bedzie juz tylko lepiej

putrajaya

Post » Czw sty 22, 2009 22:46

Do gory :!: :!: :!: :!: :!:

putrajaya

Post » Czw sty 22, 2009 23:00

a ja z kolega nie mam kontaktu tak wiec nie wiec jak tam maluchy przy barze przystan. i w ogole znow mam duzo na glowie i nie mam jak tu za bardzo zagladac :( masakra po prostu.
to i ja podnosze i apeluje.

kochajaca_kociska

Post » Pt sty 23, 2009 12:23

ludzie, ludzie dokarmiajcie sopociaki!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt sty 30, 2009 20:55

dokarmiajcie sopociaki.
a z kolega kontaktu brak, wiec nie wiem co z maluchami..

kochajaca_kociska

[poprzednia][następna]