ale oddam im sprawiedliwość: zostawiły mi w opakowaniu jedną na otarcie łez, gady jedne futrzaste

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:to czarne z podpisu to chłopczyk (jak wnioskuję z wyrazu pyszczka)?
ach, następny koczur w moim typie
Wielbłądzio pisze:słodkie, spolegliwe i miziaste mam wszystkie trzy (syny), natomiast długo myślących nie odnotowałam: Żabsko i Maciej są raczej inteligentni, natomiast Piopluś nie myśli W OGÓLE, bo przecież nie ma mózgu
skaskaNH pisze:Wielbłądzio pisze:natomiast Piopluś nie myśli W OGÓLE, bo przecież nie ma mózgu
Jedzenie umie namierzyć? UmieW takim razie musi mieć chociaż parę szarych komórek
genowefa pisze:Czy ma ktoś pod ręką "Kuchnię Chińską"? Szukam sprawdzonego przepisu na potrawkę z kota.
Do wystawienia na bazarku będzie skórka czarno-biała.
Patsy pisze:skaskaNH pisze:Wielbłądzio pisze:natomiast Piopluś nie myśli W OGÓLE, bo przecież nie ma mózgu
Jedzenie umie namierzyć? UmieW takim razie musi mieć chociaż parę szarych komórek
nieee, on lezie tam, gdzie inni i przypadkiem trafia na miskę
Wielbłądzio pisze:genowefa pisze:Czy ma ktoś pod ręką "Kuchnię Chińską"? Szukam sprawdzonego przepisu na potrawkę z kota.
Do wystawienia na bazarku będzie skórka czarno-biała.
![]()
co zrobił???
zastanów się jeszcze, taki ładny...
genowefa pisze:Puszki (8,79 PLN za sztukę) zjadły dziczki, które leczą się u mnie w klatkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue, Talka i 52 gości