moś pisze:foch jest ogolnospoleczny
Uuu, to taki foch masowego rażenia?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Femka pisze:moś pisze:Widzialam ostatnie bure i sobie focha strzele- myslisz że ja pamietam i odrozniam?pewnie ze nie
na mnie ten foch?![]()
o żeż![]()
foch jest ogolnospoleczny
kalair pisze:moś pisze:Femka pisze:moś pisze:Widzialam ostatnie bure i sobie focha strzele- myslisz że ja pamietam i odrozniam?pewnie ze nie
na mnie ten foch?![]()
o żeż![]()
foch jest ogolnospoleczny
Mośka,fochujesz ogólnospołecznie?![]()
![]()
![]()
W imię czegoś, czy tak dla przyjemności?
skaskaNH pisze:Femka pisze:to ja się przyznam, a co mi tam.
Moje koty w ogóle nie znają zakazu nie wolno wchodzić. Włażą absolutnie wszędzie, gdzie im się zachce. Stół to standardzik, na który w ogóle nie reaguję
To tak jak u mnie![]()
Ale Ty coś wspominałaś o huśtaniu się na kieckach w szafie i o ostrzeniu noży w związku z tym...
skaskaNH pisze:Femka pisze:to ja się przyznam, a co mi tam.
Moje koty w ogóle nie znają zakazu nie wolno wchodzić. Włażą absolutnie wszędzie, gdzie im się zachce. Stół to standardzik, na który w ogóle nie reaguję
To tak jak u mnie![]()
Ale Ty coś wspominałaś o huśtaniu się na kieckach w szafie i o ostrzeniu noży w związku z tym...
mimw pisze:Ostatnio Selecta udowadnia Tosi-Szefowi, że szefostwo nie trwa wiecznie w łapkach jednego kota
skaskaNH pisze:moś pisze:foch jest ogolnospoleczny
Uuu, to taki foch masowego rażenia?
skaskaNH pisze:moś pisze:jeszcze po kiedys po telewizorze ale wymienilam na plaskaty ekran i sie skończylo
To się dopiero nazywa "Plaskata Konsekwencja"
Femka pisze:oj tam, takie zrzędzenie starej pannyniech się koteczki huśtają. Co bardziej wartościowe kiecki pochowane już w pokrowce, które na razie dzielnie znoszą kocie pazurki
Calutkie są w dziury
skaskaNH pisze:Femka pisze:oj tam, takie zrzędzenie starej pannyniech się koteczki huśtają. Co bardziej wartościowe kiecki pochowane już w pokrowce, które na razie dzielnie znoszą kocie pazurki
Calutkie są w dziury
O, kolejna stara panna z kotami![]()
Lemoniada pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:oj tam, takie zrzędzenie starej pannyniech się koteczki huśtają. Co bardziej wartościowe kiecki pochowane już w pokrowce, które na razie dzielnie znoszą kocie pazurki
Calutkie są w dziury
O, kolejna stara panna z kotami![]()
To i ja się z wami stuknę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości