Chat pisze:Tylko co ten chlop widzi w tej Vanessie Paradis?
..babę?
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Ceść MelusiuWies, jedna kożelanka mojej Duzej kiedyś oglądała Piratów, to potem swoją kicię nazwała Tortuga. Dobze, ze nas tak nie nazwali, prawda?
Inka
Ale tam zaraz babe, ani na czym usiasc, ani czym oddychackalair pisze:Chat pisze:Tylko co ten chlop widzi w tej Vanessie Paradis?
..babę?![]()
Chat pisze:Ale tam zaraz babe, ani na czym usiasc, ani czym oddychackalair pisze:Chat pisze:Tylko co ten chlop widzi w tej Vanessie Paradis?
..babę?![]()
ani secjalnie urodziwa...Ona przedtem z Lennym Krawitzem kombinowala, ale sie facet wycofal z tego wagonu
Chat pisze:Ale tam zaraz babe, ani na czym usiasc, ani czym oddychackalair pisze:Chat pisze:Tylko co ten chlop widzi w tej Vanessie Paradis?
..babę?![]()
ani secjalnie urodziwa...Ona przedtem z Lennym Krawitzem kombinowala, ale sie facet wycofal z tego wagonu
annette88 pisze:MaryLux pisze:Ceść MelusiuWies, jedna kożelanka mojej Duzej kiedyś oglądała Piratów, to potem swoją kicię nazwała Tortuga. Dobze, ze nas tak nie nazwali, prawda?
Inka
Witaj, Inko ! Bardzo dobrze, bo Tortuga mi do koteczków nie pasujeZa to ja nazwę swoją następną koteczkę Gerda
to imię z baśni Andersena
Chat pisze:Pewnie mu w tej dlugiej siersci caly dyferencjal zatonal, stad ta pomylka

Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Majestic-12 [Bot] i 23 gości