ania-h pisze:Chodziło mi tylko o to, czy Allan przyzwyczajony do kociej gromady, w szczególności doPuszkina, ma z kim pogadać.
Z Domkiem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ania-h pisze:Chodziło mi tylko o to, czy Allan przyzwyczajony do kociej gromady, w szczególności doPuszkina, ma z kim pogadać.
ania-h pisze:Tak to czasami jest. Nie wiem, czy to pocieszenie, bo przecież Allan to tymczas, ale on chyba postanowił, że serducho ma zarezerwowane dla Puszkina i dla Ciebie... I Puszkin się ucieszy.
Bolkowa pisze::D
Do wspólnej adopcji powinni pójść - Allan, Puszkin i kąt z kaloryferem.
Wtedy byłoby OK.
Aleksandra59 pisze:ania-h pisze:Tak to czasami jest. Nie wiem, czy to pocieszenie, bo przecież Allan to tymczas, ale on chyba postanowił, że serducho ma zarezerwowane dla Puszkina i dla Ciebie... I Puszkin się ucieszy.
![]()
![]()
![]()
- tak z ręka na sercu to ja sie cieszę, że Allan wraca
![]()
I chyba to oznacza, ża Allan może znaleźć dom tylko z Puszkinem
ruru pisze:Aleksandra59 pisze:ania-h pisze:Tak to czasami jest. Nie wiem, czy to pocieszenie, bo przecież Allan to tymczas, ale on chyba postanowił, że serducho ma zarezerwowane dla Puszkina i dla Ciebie... I Puszkin się ucieszy.
![]()
![]()
![]()
![]()
a jak ja się cieszę
Aleksandra59 pisze:Bolkowa pisze::D
Do wspólnej adopcji powinni pójść - Allan, Puszkin i kąt z kaloryferem.
Wtedy byłoby OK.
Bolkowa - czy Ty sugerujesz, że kawałka mieszkania mam się pozbawić podejmując decyzję o adopcji poety i hrabiego![]()
Aleksandra59 pisze:ruru pisze:Aleksandra59 pisze:ania-h pisze:Tak to czasami jest. Nie wiem, czy to pocieszenie, bo przecież Allan to tymczas, ale on chyba postanowił, że serducho ma zarezerwowane dla Puszkina i dla Ciebie... I Puszkin się ucieszy.
![]()
![]()
![]()
![]()
a jak ja się cieszę
A co RuruPuszkin i Allan u Ciebie domek mają
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 21 gości