Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Doklanie to nie wiem Aniu c. Ale skoro ja ją znam już od pieciu lat a jak przyszla to wyglądala na jakieś ponad trzy lata, to mysle że moze miec w granicach osmiu lat. No tak na moje oko. Tym bardziej że wraz z nia pojawil się na początku Kocurek troche podobny do Czarusia. Zdjęcie raz bylo umieszczone ale mogę jeszcze raz odszukać. I ja jestem prawie pewna ze jest to synek Mroweczki z jakiegoś wcześniejszego miotu. A jak przyszedl pierwszy raz to też mial w granicach dwoch lat. Wiec tak mi jakoś wychodzi że Mroweczka ma jakies osiemania c pisze:iza71koty pisze:Mroweczka grzeje się za kazdym razem przy piecyku.No ona juz młoda nie jest ale jest dobrze.
A ile lat może mieć Mróweczka, chyba jeszcze nie taka z niej staruszka? Na zdjęciach wygląda ślicznie i zdrowiutko.
nifredil pisze:ja poczekam na wasze efekty z tymi feromonami jak będą pozytywne to może też kupie.
Nosi moje koty od kilku dni. Frutek nic tylko goni Ryska a jak idzie spać to się Rysiek mści i Goni Frutka. przeganiają się z miejsca na miejsce. Wiosna blisko czy co? choć wykastrowane więc nie rozumiem ich poddenerwowaniaSpać po nocach nie dają (mnie nie bo ja to śpie twardo, nic mnie nie obudzi - za to Sebek narzeka) gonitwy po nocach góra dół, góra dół i tak na okrągło.
Zdjęcia już się ładują na serwer zaraz wstawię
nifredil pisze:Ja-Ba dokładnie tak jak mówisz w dzień śpią gady jedne!!! Choć nie zawsze - Julcia im czasami poprzeszkadza![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wix101 i 159 gości