Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Masz przynajmniej dwie opcje.Jedna to przeglądnąć wątki na forum.Kotów całe mnóstwo,nie wiem dlaczego musi to być kociak.One zazwyczaj nie są nakolankowe,ale to Twój wybór.Druga opcja,najlepsza to odwiedzić schronisko.Kotów mnóstwo,a opiekunowie na pewno doradzą,opowiedzą o charakterze kota.Ani na forum,ani w schronisku kotów nie sprzedają,pieniążki możesz przeznaczyć na szczepienia,sterylkę,lub wspomóc jakieś kocie biedy.Doradzam schronisko,parę osób dokociło się w ten sposób(też szukały na forum).
LAleczka_666 pisze:jak masz fretke to nie bierz kota... nie wazne w jakim wieku... fretki kotów nie tolerują... jeszcze mu krzywde zrobi...
LAleczka_666 pisze:tak jestem
spotkałam sie nie raz z sytuacja gdzie ktos miał jedno, bral drugie i zaraz szukał nowego domu dla jednego ze zwierząt... ta fretka miała juz kontakt z kotem i trzeba było je rozdzielić.. więc bez róznicy jaki bedzie kot czy mały czy duzy fretka go pewnie nie zaakceptuje...
harpia pisze:LAleczka_666 pisze:Podsumowując, fretka to nie koci zabójca, to bardzo ciekawskie zwierzątko, chce sprawdzić wszystko co nowe w domu, czasami nawet posmakować
Napisz cholaszczko jaka jest Twoja fretka, coś więcej o niej, w jakim jest wieku, jaki ma charakter, jakiej jest płci, itd. to wiele pomoże.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości