Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
yosia pisze:ueeee smutno mi bez muki (wrocilam juz do warszawy), TZ mi opowiada jak z nim spi pod koldra, jak kradnie empetrojke, spi na telewizorze itd, jestem zazdrosna
jutro muczyna idzie na kontrole kataru (jeszcze zdarza jej sie kichnac) i kupa idzie do badania. beta glukan wcina z jedzeniem, dobrze, ze nie trzeba jej zmuszac i dodatkowo stresowac
Mruczenka, utuczenia dopatrujesz sie pewnie na zdjeciu, na ktorym muka wyglada jak wieloryb wyrzucony na brzegtylko tak wyszla, dopilnuje, zeby nie byla grubasem
Kicia_ w poniedzialek mi facet napisal, ze transporterek zostal wyslany, co prawda kurier jeszcze nie dotarl, ale mam nadzieje, ze to tylko kurierskie opoznienie, a nie, ze koles sciemniawiec mam nadzieje, ze niebawem bedzie mozna oddac Twoj
Mruczeńka1981 pisze:Biedne te nasze kotki.Rudy coś nie ma szczęścia
mawin pisze:Kicia może jakieś nowe zdjęcia Dzidzi byś wrzuciła? Ona jest w DT z innymi kotami?
Ile będzie kosztowała operacja Mruczka i u kogo ją będzie miał? Kto zbiera na operację? Dużo chwilowo nie pomogę ale chociaż trochę dołożę..
yosia pisze:wszytskie sa piekne, a mruczek wyglada na tym zdjeciu jak kangur
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Olivka1212, puszatek, Williamlaria i 30 gości