*anika* pisze:Aia, wróciłaś już?
wróciłam

chora... ledwo dycham

piccolo
dzięki za wieści

oczywiście rozgladamy się, reklamujemy Rysika
(tzn że jednak domek u znajomej nie "wyszedł"

śliczno-kochany kot szuka dla siebie Domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:Aia, wróciłaś już?
Aia pisze:*anika* pisze:Aia, wróciłaś już?
wróciłam![]()
po_prostu_kaska pisze:Uaktualnię ogłoszenie na Allegro i na Adopcjach, nie wiem czy uda mi sie jeszcze dziś, ale w najbliższych dniach na pewno.
Dziewczyny...a co z pozostała trójką? Domyślam się, że zostaną już na wolności....Gdzie one teraz są w trakcie tych mrozów ? A jak mieszkańcy na nie reagują bo domagali się żeby zostały odwiezione ?
Aia pisze:teoretycznie każdy z dzieciaków nadawałby się do wychodzącego domu...
ale chyba nie do tegojeśli tam jest dziecko, na dodatek tak małe, to mogłoby to nie pomóc w doswojeniu dzieciaków (boją się gwałtownych ruchów, krzyków)
po_prostu_kaska pisze:Piccolo, a masz jakieś domowe zdjecia Którego ? Bo na ogłoszeniach mam te robione jeszcze na zewnątrz, a myślę, że fajnie by było je podmienić - na dowód, że Który to kot udomowiony)
piccolo pisze:oj mam trochę tych fotek Rysika ale jestem beznadziejna jeśli chodzi o wstawianie ich do internetu![]()
Przyczyny różne
ale AIA gdybyś wpadła porobić maluchowi fotki byłoby wspaniale![]()
przechodziła mi po głowie myśl żeby Ci zaprosić w odwiedziny do Którysia ale jakos tego nie zrobiłam - zapraszam więc teraz![]()
jak się podleczysz - myslisz że przyszły tydzień wchodziłby w grę?
Tak czy inaczej Rysik czeka na Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 736 gości