"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
strasznie mi przykro
bardzo ci współczuję ale musisz sie pozbierać dla dobra reszty futer
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
koty też odchodzą, niestety
nie mają dziewięciu żyć
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
odejście kota za TM wywołuje smutek
ale zostają te żyjące i o nie trzeba dbać
wiem o tym
Myszka ma conajmniej 14 lat i przewlekłą niewydolność nerek - to kicia o którą boję się najbardziej
Łobuz (działkowy kot mojej mamy), kompletny dzikus, odszedł latem w zeszłym roku, obie z mamą opłakujemy go do tej pory